Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

galatasarayin basarisi ve basarisizligi 3 transfere ve 3 magliubiytet veya galibiyete bakiliyorsa ozaman ortada garip bir durum var ?

Su forum da Mehmet güven muhabbeti yapılıyor ya inanamıyorum ..... Allahım yanına geliyorum

senin takımında büyük takım topçusu çok ya !sarp-ayhan-barış. kendinizi kandırmyaına rtık. mehmet güven altın jenerasyonun en önemli futbolcualrındandı . komutan derlerdi!!!!o yüzden yetenekli adam işte !anıl karaerde örnek !
b

bak arkadaşım ben söylediğin isimleri savundun mu büyük takım topçusu mu dedim.

yani sen bu işi çok iyi biliyorsun,bu adamı manisaya gönderen GALATASARAY daki adamlar bu işten anlamıyor.yarın git de adnan polata söyle kendine çok güveniyosan hagi nin koltuğuna adayım diye.

klavyeden yazmak kolay..bende yazarım burda o iyi bu kötü..bunu niye gönderdiler bunu niye aldılar..

bende eleştiriyorum yönetimi hagiyi futbolcuları...ama herşeyin bi dozajı olmalı herkes haddini hududunu bilmeli.öle klavye hocalığına gerek yok.

Beyler Son dakika Gelişmesi Eurosport altyazı geçmiş Baki Mercimek Galatasaray yolunda diye ... Doğrumudur acaba ?

Flerquin vardı BAM ın yanında gerard dı valla..

Manisa'dan mehmet güven'i değilde yiğitleri alsak daha iyi olur.

Yiğit İncedemir'in Mehmet Güven'den çok büyük artısı yok, aynı seviyede gözümde ikisi de. Bize gelince de farketmez bence. Gerçekçi olursak böyle görüyorum ben.

Yiğit Gökoğlan da tam balon gibi geliyor bana 1 2 maç iyi oynadı diye büyütülüyor, Serdar Eyilik A takımda dursun, şans verilsin daha iyi iş yapar.

2'sini de Manisa'da bulunduğum zaman 5 6 kere canlı izledim.

ahmet cakar bizim halimizden hic anlamiyor...bos bos konusuyor

mehmet güven'in bizde oynadığı zamanları herkes unutmuş galiba.. adam ayhan'ın genç haliydi. bizi şampiyonlar liginde iyi takım yapacak oyuncu mehmet güven mi olur. bugünkü hali bile bizde oynaması için yetmez. anlaşılan herkes hedef küçültmüş,kimse avrupada başarıdan bahsetmiyor.

Sanane birader yorumlarımızdan, beğenmiyorsan git başka konuya.

Sanami soracam hangi konuda hangi futbolcu hakkinda yorumumu yazmak icin. Benim gözümde bes kurus etmez, düz, ve Hamburg macinda yenilgimizin bas rolünü oynayan Ayhandan 10 kat daha kötü bir oyuncu!

bjkye bi maçta 2 barcayada camp nouda i.ne markus merkin yönettiği maçta gol atmıştı iyi adamdı vesselam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt