Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

okuduk kardes sen niye bukadar dert ediyorsun. 2.defa yazmaya gerek yoktuki:D

nedeni galatasaraylılar bile bunları dile getirmiyor baska takım taraftarlarını ne konusuyorsa onlarda kabul ediyor bizdeki eksiklerin baska takımlarda yarısı olsa 100 kere söyleniyor ama galatasaray a gelince sanki bunlar adam degilmiş gibi davranılıyor

hakem hatalarından hiç bahsetmiyorum bile resmen rezillik hakemlerde biraz utanma olur su galatasaray ı o kadar yaktık bi mactata bedava puan kazandıralım der insan :D

nedeni galatasaraylılar bile bunları dile getirmiyor baska takım taraftarlarını ne konusuyorsa onlarda kabul ediyor bizdeki eksiklerin baska takımlarda yarısı olsa 100 kere söyleniyor ama galatasaray a gelince sanki bunlar adam degilmiş gibi davranılıyor

hakem hatalarından hiç bahsetmiyorum bile resmen rezillik hakemlerde biraz utanma olur su galatasaray ı o kadar yaktık bi mactata bedava puan kazandıralım der insan :D

.

Bu BAM onlara BAM dedigimizi biliyorlarmidir acaba? :) Cok merak ediyorum :D Mesela Mustafa Sarp alay konusu oldugunu biliyormudur? Baris apachi oldugunu biliyormudur?

barısa ben bı kere mcdonalds da denk geldım serkan calıkla beraber harbıden bıraz apachelık var adamda

Bu BAM onlara BAM dedigimizi biliyorlarmidir acaba? :) Cok merak ediyorum :D Mesela Mustafa Sarp alay konusu oldugunu biliyormudur? Baris apachi oldugunu biliyormudur?

merak etme burda dönenleri biliyorlardir yoksa hangi kaleci durduk yerde öyle sacma gol yer.

manisayla birinci lige cikti ufuk bukadarda kötü kaleci olamaz, 5 lig kalecisi böyle gol yemez.

demek istedigim su, oyuncularin üstünde okadar baski olustu ki ilk yariya bakarsen ic sahada kayip edilmis puanlar.

yani taraftar ile takimda bir kopukluk var bu apacik ortada!

Biliyorlardir bence ya. Nerdeyse herkes internet kullaniyor. Baris mesela kesin kullaniyodur. E insan meraktan bir Galatasaray forumlarina girer bakar ne yaziliyor ne ediliyor diye.

Okuyorlardir bence. :)

puan kazandırmayı bırak bide eziyolar. sen bu sene nerde gs lehine calınan düdük gördün vallah ben görmedim. gören varsa beri gelsin:)

Herkese iyi geceler..İşte olanlarada iyi işler :)

Bugün büyük gün olma ihtimali yüksek:)

Bir takımın ilk 11 inde direk oynayan 5 futbolcu yoksa o takım nasıl mac kazansın.hele hele yedekleriyle tam kadro sakatsız bursaya karsı oynuyorsun üstün oynayan taraf senken ofsayttan gol yiyorsun kalecin skandall bir gol yiyor ve yeniliyorsun.Aman ne süpriz

ondan baskada yoktu:D

nasil yoktu ?

o sene sampyon olduk serkanin bir ic saha sivas maci veya ankaragücü macina bir bakin derim o cocugun baya katkisi vardi o sene.

ne cabuk unutuluyor hersey!

kendisini yirtiyordu savasiyordu onun yarisini yapan oyuncu yok suan.

zaten en büyük sorunumuz bu katki yapan adamlari görmüyoruz, emre colak bursa macinda

ciktiktan sonra topu öne sürebilen adam kalmadi yine herkes emreye salliyor!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt