Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

dogukan bayar bende gider yatar ceyhun sanada iyi geceler arfkadaslar kendinize iyi bakın iyi örtünün hasta olmayın ben gibi. hadi good by:)

Gelen giden yok herhalde...

Bradley'de mi yalan oldu?

Biglia gelecek. Anderlecht menajeri neden aciklamiyor. Cunku A.Sezginin bence talimati var, basina sizdirilmasin diye. Transferin son gun olmasida Misi transferininde ki gibi.

Renktaşlarım kendinizi transfer olmucakmış gibi hazırlayın.Zaten olmaz artık herhalde.Sene başında sondan bir önceki gün misi ve insua geldi.Herkes sevindi.Sonra 3. transfer olacak dediler başta adminlerimiz.Beklentiye girdi herkes.Sonra olmadı herkes üzüldü yine saydırmaya devam etti.Bence bu dediğimi dikkate alın kendinizi üzmeyin...

günaydın renkdaşlar..

allah sabır versin cümlemize..

hayırlı nöbetler..

bugün inşallah umutlarımızın tekrar yeşerdiği,güzel mutlu bir gün olur...

hadi bakalım...

bi internet alemini şöyle bi dolaşdım..

bende oluşan hava şu..

bugun transfer falan olmaz,o konuyu kapattık yani..

haa hürriyet..

belki o kadar..

bigliga bugün fenere imza atar, scoutgsde biz bilmiştikte renk konusunda küçük bir yanılmamız olmuş der, nöbette biter dertte çilede biter, bu yönetim muhtemelen ibra olmaz işler iyice sarpa sarar, olabilecek en iyi şey mayısa yeni ve vizyonlu bir yönetimle girmemiz olacaktır

renktaşlar bugün herşey çok güzel olacak...içime doğduğunu söylüyorum size..altında birşey aramayın...bence pozitif düşünelim pozitif olsun transfer saati bitene kadar...he o satten sonra bişey olmadı mı veririz ayarı hep beraber:)

renktaşlar bugün herşey çok güzel olacak...içime doğduğunu söylüyorum size..altında birşey aramayın...bence pozitif düşünelim pozitif olsun transfer saati bitene kadar...he o satten sonra bişey olmadı mı veririz ayarı hep beraber:)

Biglia gelirse herşey güzel olur Melih. Gerisi yalan olur.

bigliga bugün fenere imza atar, scoutgsde biz bilmiştikte renk konusunda küçük bir yanılmamız olmuş der, nöbette biter dertte çilede biter, bu yönetim muhtemelen ibra olmaz işler iyice sarpa sarar, olabilecek en iyi şey mayısa yeni ve vizyonlu bir yönetimle girmemiz olacaktır

avucumuzun içine gelen fırsatı elimizin tersiyle ittik resmen ya..

kime kızsam hıncım geçmez düşündükçe :mad:

6. lığa yükselecektik kazansaydık,

dilmizi söyleyemese bile derinden derinden şampiyonluk hesapları yapacaktık :(

Biglia giderse fenere gider bizim basiretsiz yönetimden hiç bi şey beklemiyorum artık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt