Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

aykut neden ?? o mu yedi son macta sacma sapan 2 gol ??ß ben ömrü billah aykuttan ufuk veya leo franco gibi hatali gol yedigini hatirlamiyorum...tam aksine adam kac tane 10000000000000% lük gol cikardi...

daha dün oynandı beypazarı maçı...

yuhh yanii...

Felix Magath,Michael Laudrup, Thomas Schaaf,Fatih Terim tarzı teknik direktörler lazım.

talihsiz gol o...o oyuncu 99999999999999999999999999999999 kere denese tutmaz...sansina o vurus girdi....

bayaa talihsizmiş...

durduğu yerin kalyele ve kalecilikle alakası yok...

[video=youtube;FKfaaWzJS90]https://www.youtube.com/watch?v=FKfaaWzJS90[/video]

srfydn sorularinizin hepsine cevap veremedigim icin kusura bakmayn. fakat oyle zannediyorum ki transfer kapandi. yine de bir seyler olursa giricem.

Il y a environ 3 heures

srfydn arkadaslar herkese gunaydin. biglia haberleri yalan. teklif gitti ama oyuncu gelmek istemedi. cikan haberlere inanmayin.

Il y a environ 3 heures

gunaydin herkeze.. galiba bir gelisme yok ve boyle kapatacaz demi?

srfydn sorularinizin hepsine cevap veremedigim icin kusura bakmayn. fakat oyle zannediyorum ki transfer kapandi. yine de bir seyler olursa giricem.

Il y a environ 3 heures

srfydn arkadaslar herkese gunaydin. biglia haberleri yalan. teklif gitti ama oyuncu gelmek istemedi. cikan haberlere inanmayin.

Il y a environ 3 heures

Anlaşıldı transfer yok beyler SEzgin senin .....

bu kadar futbolcuyla görüşüp,pazarlık yapıp genede bir iş beceremeyen başka sportif direktör var mıdır,galatasaray gibi bir klüp ya tutarsa diyerek transfer yapıyor çağ atlatcaz derken fabrika ayarlarına geri döndürdüler takımı

Transferi geçtim eğer bugün başkan 5-6 oyuncuyu süresiz kadro dışı bırakmazsa vay haline..

TUNAY TORUN'DA BİTİYOR !

Transferde son günlere girilirken Galatasarayımız transferde son hamlelerini yapmaya başladı. Galatasarayımız Hamburg forması giyen Türk asıllı Tunay Torun'nun da transferini bitirmeye çok yaklaştı.

Hamburg ile görüşmeler devam ediyor. Galatasaray'ın sözleşmesi sezon sonu bitecek olan Tunay Torun için uygun bir bonservis bedeli ile anlaşmaya çok yakın olduğu bildirildi.

TUNAY TORUN

Doğum Tarihi : 21.04.1990

Ülke : Türkiye

Pozisyon : Forvet

forzAslan.org

Yok öyle birşey

Il y a environ 3 heures

Il y a environ 3 heures

TUNAY TORUN'DA BİTİYOR !

Transferde son günlere girilirken Galatasarayımız transferde son hamlelerini yapmaya başladı. Galatasarayımız Hamburg forması giyen Türk asıllı Tunay Torun'nun da transferini bitirmeye çok yaklaştı.

Hamburg ile görüşmeler devam ediyor. Galatasaray'ın sözleşmesi sezon sonu bitecek olan Tunay Torun için uygun bir bonservis bedeli ile anlaşmaya çok yakın olduğu bildirildi.

TUNAY TORUN

Doğum Tarihi : 21.04.1990

Ülke : Türkiye

Pozisyon : Forvet

forzAslan.org

Salla Forza salla...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt