Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Geçen Gün Gazete Bayiye Gittim , Kadına Bir Sabah Bir Akşam Verirmisin Dedim İnanırmısınız Dayak Yedim Geldim. xD

Nihat Doğan :D

aldigim son duyumlara göre gravesen ile her konuda anlasilmis aksam istanbulda olmasi bekleniyomus.. bide süpriz isim olabilirmis, benim tahminim robert pires veya rui costa ikilisinden biri.

SoccerByIves Ives Galarcep

With Jozy Altidore Tweet-hinting an eminent loan, reports in Turkey have him going 2 Bursaspor. '07 U.S. U-20 team apparently big in Turkey

1 minute ago Favorite Retweet Reply

geçen gün gazete bayiye gittim , kadına bir sabah bir akşam verirmisin dedim İnanırmısınız dayak yedim geldim. Xd

nihat doğan :d

adnan sezgİn yurt diŞinda transfer İÇİn masaya oturmuŞ--- masada 5 arabada 10 evde 15 verİrsem sende bana oyuncuyu verİrmİsİn.... YÖnetİcİ :" ankara li adnan wowww " :)

10arti3 13

aksiyon degil telas denir buna, volkan icin hala ugrasiyorlar, bir forvet vardi yerli ama almanyadan o yalan oldu gibi arti bir mc..

10arti3 13

Hicbiri dahi olmayabilir soyleyeyim, o kadar rezil yurutuluyor su an..

10arti3 13

Bu anlasip da bekletme olayi yeni modamiz, menejerleri biktiriyoruz, yakinda masaya oturacak adam kalmayacak

vay anasını bizim forvet yok adamlar miller sercan ve altıdore .. ulan adnan ulan adnan

Altidore Bursaya geliyor heralde o halde Sercan için hayırlı olsun diyebilirmiyiz :S

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt