Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

tribundergi Tribun Dergi

Ajax, Fenerbahçe kulübünün Demy de Zeeuw için yaptığı 8 milyon euroluk teklifi reddetti.

mehmet batdal iyi futbolcu, daha dogru dürüst macini görmeden

herkes düsman olmus.

konyada ayni musa ve emre gibi iyi performans gösteriri de

gelecek sezon ilk onbirde oynar.

kiralamak iyidir.

Wolfsburg, Anderlecht forması giyen 29 yaşındaki Jan Polak'ın transferini bitirdi. Wolfsburg'un bu transferin yanında Jefferson Farfan ve Tuncay Şanlı transferlerini de açıklaması bekleniyor. Oha wolfsburg bare misiyi geri verseydik :D

mehmet batdal iyi futbolcu, daha dogru dürüst macini görmeden

herkes düsman olmus.

konyada ayni musa ve emre gibi iyi performans gösteriri de

gelecek sezon ilk onbirde oynar.

kiralamak iyidir.

Mehmetin altı pastan volkanın ellerine yavaşça süzülerek bıraktığı bir pozisyonu var o günden beri derim. Mehmet yerine mahalleden birini bulsan atar o golü.

Ajax sercan i almiyor, Heerenveen den 21 lik bir forvet aliyorlar, suanda detaylar konusuluyor..

tribundergi Tribun Dergi

Bursaspor'da Altidore transferi gerçekleşmedi, Kris Boyd yeniden gündemde.

Lig tv im 1 mars da bitiyor uzatmayi dusunuyordum ama bam i izlemek icin 300€ vermek biraz lukse kacar :D

Adam bir sürü para harcadı cebinden ama lafını bile etmiyo

Öyle bizde stata bir allah kuruşu para harcamamışız başbakanın tabiriyle nereye gidiyor bu paralar merak içindeyim. Hayır beleşe ne var kim var topladık dikkat çekerim stoch + dia+ niang+ caner sadece bu 4ü 22 milyon euro bonservis parası. Gerisini siz düşünün aldıkları yıllık ücretleri filan saymıyorum

Bursa Nunez'i yolladiysa yeni bir transfer yapacak. Altidore veya Wilfried ikiside cok iyi oyuncular.

Mehmetin altı pastan volkanın ellerine yavaşça süzülerek bıraktığı bir pozisyonu var o günden beri derim. Mehmet yerine mahalleden birini bulsan atar o golü.

Futbolcu dediğin koşuşundan duruşundan belli eder abicim mehmet batdaldan top toplayıcı olmaz o topu verene kadar gerideki takım oyuncularından cok dayak yer mesela, anca öndeki takım oyuncaları kurtarabilirki o mal yüzüne bakarlarsa kanımca onlar da kurtarmaz. Laf lafı acıyor, mesela Ali turan efendiyi Kayseride hiç izlememiştim, bizde ilk maçını izliyorum, adamın koşuşa baktım bu ne la dedim bundan bi halt olmaz ve netekim olmadı da. Böyle işte gençler :)

tribundergi Tribun Dergi

Bursaspor'da Altidore transferi gerçekleşmedi, Kris Boyd yeniden gündemde.

O GÜNDEMDE BU GÜNDEMDE ... TRANSFER DÖNEMİ BİTTİ. HERŞEY Bİ GÜNDE TRANSFER OLSAYDI ADNAN KOMİSYON ALAMADAN İŞSSİZ KALIRDI :) demedi demeyin sabah uyanıpta formicayı bizde görürsek şaşırmayınn.. ( takıntılıyım... hangi futbolcuyu isyediysek ya kulubü vermedi-ya başkası aldı-ya oyuncu istemedi.. ortada sadece formica var bu saatten sonra romanyaya gidip veya başka takıma gidip oyuncu almazlar sanmam. bildiği ve pazarlık yaptıkları bu adamı blackburne daha imza atmadan alırlar) .... umutluyum ve bir rüyadayımmm :)

BAM ı izlemek ayda 49 tl Ronaldo Messi Xavi İniestayı izlemek bedava:lol:

Sene basinda d-smart almistim uefa da takimi evden takip edeyim diye sagolsun hakan 1,5 dakikada bitirdi isi:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt