Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

su misi bir affedilsa en buyuk transferi yamis olururuz culio yekta cana misi li bir orta saha kana arda kazim/pino

------------------ufuk------------------

---sabri-------------neil--------servet----------insua

----------culio--------cana/yekta --------

--------------misimovic----------------

kazim/pino------------------------------arda

--------------baros/stanchu------------------

BAMı gönderip yerlerine kaliteli yerliler alınmadıktan sonra istediğiniz yabancıyı alın. En iyi 5. oluruz

azizi günah kadar sevmem ama natonun inşaat mühendisi.yani mal varlığı olarakta polatı 2 ye çarpar.

2 ye degil 10 carpar ama aziz degil polat carpar.Azizin bi b.ku yok,azizin dayisi var bir tane pasami ne,iste o elaman cok zengin diyorlar.Aziz fenere bir oy fazla baskan oldugunda (Vefa Kücük sanirim 1 oy az almisti) kimse aziz falan tanimiyordu,fener sayesinde aziz tanindi,feneride aziz ayaga kaldirdi,ama bu kaldiris parasiyla degil,akliyla.Herseyden önemlisi azizin yönetim kurulu eskiden beri cok saglam adamlardan kurulu.Birde bizimkiilere bakin,aradaki fark budur.Yoksa kisisel zenginlikde adnan azize bir kac sefer tur bindirir,ama sunu unutmayin,baskanlarin zenginligi kulübün zenginligi degildir,adnani zengin diyoruz ama cebinden bes kurus para cikmamistir bu takim icin,ayni laf aziz icin gecerli.Sadece tüpcü demirören cebinden para harciyor,ama sonunu kimse bilmiyor ,yani o paralar karsiliginda belkide komple kulübü ipotek altina almistir:)

sizi okuyunca daha çok gaza geliyorum :D yönetim istifa, ne beceriksiz adamlarsınız hala BAM!!!

Takimda oynamayan ve belki potensiyel acisindan daha iyi olanlari takimdan gonder, banko 11de oynayan kazmalari takimda tut. Tam yonetimin vizyonu. Nerde kazma bonservisi olmayan, sakat, disiplinsiz oyunculari transfer et. Bravo hic sasirtmadilar bizi. Yonetimde bir tane futboldan anlayan varsa eger, defolun gidin. Sizin gibi vizyonu olan 2. , 3. lig takimlarinda yoneticilik yapin.

Bu kadro ile birakin TR kupasini ilk 10da zar zor kendimizi tutariz. Arda iyilesirse, Baros form tutarsa, Ayhan iyi oynarsa. Defansta bireysel hata yapilmazsa. Birakin bunlari. Bize kaliteli yerli oyuncu lazim. Takimin resmen omurgasi yok. Gidin simdiden gelecek transfer sezonunun 3 kurusun hesabini yapin , oyuncu izlemeyin. Scout ekibide gunu kurtarmak icin kuruldu galiba ondan da haber yok.

Sen kısaca Şeref misin yoksa kardeş:D

Tuncay Sanli

tuncaysanli17 Tuncay Sanli

6 numarali forma ile Wolfsburg taraftarinin karsisina cikacagim

36 seconds ago Favorite Retweet Reply

»

Tuncay Sanli

Wolfsburg ile 3.5 yillik sozlesme imzaladim.

1 minute ago Favorite Retweet Reply

:)

Dostum sıcak gelişme var demişsin ama bu bildiğin nezle yaptı.

Transfer yok diyo yaa bu yönetim kufuru hak ediyo beyler !!

Tuncay Şanlı Wolfsburgda kaynak kendi twitterı . 3.5 yıllık

yönetim, sakatlar düzelir takım biraz toparlar taraftar sakinleşir diye düşünüyor da sakatların iyileşeceği yok.

baros, bir tanemiz 2 senedir yok.

arda, tamam kaptanımız ama 2 senedir pek az maça çıkıyor.

çağlar, bir kaç maç oynadı ancak, beğendik ama hevesimiz kursağımızda kaldı.

kewell, bir var bir yok.

pino, maşallah iyi gidiyor dedik, ona da nazar değdi.

bunların her biri direk 11 oynayacak kapasite adamlar. ama faydalanamıyoruz ki.

bir de forvet aldık, para verdik yedek oturtuyoruz.

bir de kontenjan harcayıp kaleci aldık, onu da tribüne yolladık.

takıma göre transfer yapılır beyler. takımı bozan adamı niye alsınlar BAM'a uyan tek adam Hürriyet gibi gözüküyor :D

Ah Tuncay ah.Rolfes,Grafite,Mandzukic var Wolfsburg'da.Gene yedek kalacak garibim.İki sene sonra yuvasına döner.

su misi bir affedilsa en buyuk transferi yamis olururuz culio yekta cana misi li bir orta saha kana arda kazim/pino

Arda ve Baroşu yazmayalım renktaş :D ne zaman yazsak sezonu kapatıyolar.Bi açamadılar gitti..

(S)ervet (A)ydin (M)ustafa (B)aris (A)yhan = SAMBA yapacagiz beyler.

Tuncay Sanli

6 numarali forma ile Wolfsburg taraftarinin karsisina cikacagim

36 seconds ago Favorite Retweet Reply

»

Tuncay Sanli

Wolfsburg ile 3.5 yillik sozlesme imzaladim.

1 minute ago Favorite Retweet Reply

:)

Iyi b.k yemis. Hic sevmiyorum bu herifi.

renkdas hala ufuk kalede yapma yaw.

Galatasaray'da sıcak saatler !

Uzun yıllardır kendi ofisine klima almayan Sezgin bu ısrarından vazgeçti ve dün gece saat 3 sularında, uzun süren pazarlıklar sonucu 2.el bir klima için satıcı ile bonservis konusunda el sıkıştı. İlk önce satıcıya 3 taksit + babannesinin buzdolabını teklif eden sezgin sonunda ikna oldu ve 2 taksit + babannesinin buzdolabı + tansiyon aleti karşılığında satıcı ile anlaştı. Satıcı ise, tansiyon aletini sezgin yüzünden kullanıyordum, artık sayesinde kullanacağım diye konuştu. Bu anlaşma Sezgin'in yüzüne de yansırken, eski haline göre oldukça mutlu olduğu gözlendi.

Önceki

Sonraki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt