Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Şeref Aydın (srfydn):

ne transferi? inanmayin sagda solda sallayanlara. yatin uyuyun.

Yalçın Dümer

hagi m sarp barış aydın'ı da al git artık istenmiyorsun

Yalçın Dümer

neyin peşindesin hagi efendi telefonum çalındı diye taraftara hakaret ettin ya becali ve akraban popescu şimdi napıyor

BAM'ın A sını yanlış biliyor garibim :asd:

hani bi tane adam vardı bu çocuklar iyi çocuklar gidioyorum floryaya birlik beraberlik gassarayda herşey güzel olcek diyip duruyodu osman şenher vardı o da kayıp bu aralar

fft23mm2336.jpg

cenk ekim

Tamam dostum sonuna kadar haklısın ama malesef sen ben ve birçoğumuz gibi hayatını GALATASARAY a endekslemiş insanları umursamayan bir yönetici topluluğuna buradan böyle şeyler söylemen hiç bir şeyi degiştirmicek :(

şu insua yı bırakın yahu bu takımda insua oynamaz insua anca rakip takımın yarı alanına ne zaman oyun yıkacak bir takım olcaz ozaman oynar ama top hep bizim yarı alanımızda olunca insuanın kanadı felç oluyo be arkadaş adam defans özürlü hakan baltada ofans özürlü

eger hagi teknik adam ise gaziantepe bu kadro ile cikar;

zapata(aykut)

sabri-cana-servet-insua(hakan)

yekta-neill-culio

kazim-baros(stancu)-kewell

yabanci kontenjani yüzünden ya kalede aykut, solbek insua .yada kalede zapata sol bek hakan olacak.

yok haci bakkalmis.

ya arkadaş biz bursadan veyahut rizeden ekonomik olarak daha kötü durumdamıyız anlamıyorum adamlar takır takır yaptı transferi biz sondakkayı bekliyoruz galiba hep böyle oluyor sezon sonu direk yolluyoruz takıma adapte olamadı deyip yanlış yanlışşşşşşşşşşşşş

diyorlarya hep benle tartisirken polat takimin ekonomisini duzeltti diye:)

acikca soyluyorum tt arena 5 sampiyonluga bedelse

senin bu klupten ayrilman 10 sampiyonluga bedel

hani bi tane adam vardı bu çocuklar iyi çocuklar gidioyorum floryaya birlik beraberlik gassarayda herşey güzel olcek diyip duruyodu osman şenher vardı o da kayıp bu aralar

fft23mm2336.jpg

O adam geçen sezonun başında mustafa sarpı Xaviye benzetiyorum demişti radyosporda:asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt