Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Hadi arkadaşlar ben kaçar yine takip edicem ama Telefondan yorum yazmam iyi nöbetler ;)

duyum var beyler

SAMDAYII SAMİ DAYI

Kanguruları çok seviyorum.

şifre ne ki acaba

:D

tim cahilllll

:eek:

adnan+polat+b%C3%BClent+korkmaz.jpg

buyuk-baskan-adnan-polat.jpg

leman-kapak-a.polat.jpg

adnan12b7931122b6dac76by.jpg

v201007201711150404761.flv.jpg

76HC4S4adnan_polat_galatasaray_atasehirweb-1-400.jpg

haldun üstünelin transferlerinde de fazla bir hayır görmedik hani..Ozaman da ligi 5. bitirmiştik..Bu takımda perez ler gibi flerquinler gibi iliçler gibi transferler özleniyorsa burda bi sorun var demektir hem de uzun zamandır...Rahmetli özhan canaydın ve adnan polat dönemleri galatasarayımızın maalesef en karanlık dönemleri olmuştur...

Ya bence takımın yönetilmesi iyi değil. Ya para yok, ya başka birşey. Sen para etsin diye Arda'yı kaptan yaparsan, O da Hakan Abileri gibi bu takımın ağası benim diye ortalıkta dolanırsa, Baros'tu, Kewell'dı, Elano'ydu vs.. adamı sallarlar mı? Bir maçta göz göre göre Elanoya pas atmadılar, maçta bunu yapanlar idmanda, dışarda neler yaparlar. Bir türlü aklım almıyor. Bir de bence para sıkıntısı oldu mu herkes sakatlanıyor gibi geliyor bana.

adnan polat : "Galatasarayın büyük resmi bulanık değil, artık pırıl pırıldır" :) yok valla dalga geçiyo ben kesin kanaat getirdim..

Batdal ne diye kiralik gitdiki? sanki yeni sezonda takimda yerini bulacak,ya satacaklardi yada takasla kulanilacakti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt