Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bu konuda tamamen katılıyorum sana renkdaş, ben de o yüzden sabırsız oluyorum aslında. Avrupa'ya gidemezsek seneye de eksik kalacağız, bu yüzden bu iyi kadroya bir de iyi bir ön libero olsa, bu devre birbirlerine alışma süreci falan, sene sonu yedek için kaliteli 2-3 takviye ve seneye süper oluruz diye düşünüyorum.

Süper olmayalım, en azından düzgün bir çekirdek kadromuz olsun yeter, takviye yapılmadan önce çöplerin atılması lazım bu takımdan, istediğin kadar yıldız al, 2 3 kaliteli takviye yap, onlar gitmedikçe, çöp çoğunluğu takımın kimyasını bozacak hep, takımın abileri tribine girmiş Ayhan, Sarp falan.

Bu konuda tamamen katılıyorum sana renkdaş, ben de o yüzden sabırsız oluyorum aslında. Avrupa'ya gidemezsek seneye de eksik kalacağız, bu yüzden bu iyi kadroya bir de iyi bir ön libero olsa, bu devre birbirlerine alışma süreci falan, sene sonu yedek için kaliteli 2-3 takviye ve seneye süper oluruz diye düşünüyorum.

evet benimde anlatmak istediğimde buydu..

Daha 2 günde yeni transferleri harcamayalım derim ben. Bu iş takım oyunu. Birkaç haftaya saklamak lazım bazı aşırı yorumları.

Süper olmayalım, en azından düzgün bir çekirdek kadromuz olsun yeter, takviye yapılmadan önce çöplerin atılması lazım bu takımdan, istediğin kadar yıldız al, 2 3 kaliteli takviye yap, onlar gitmedikçe, çöp çoğunluğu takımın kimyasını bozacak hep, takımın abileri tribine girmiş Ayhan, Sarp falan.

Bu abi olayına ifrit oluyorum zaten. Çok iyi golcüydü, saygıda kusur etmek istemem ama Hakan Şükür'ün bize kazığıdır abilik olayı.

İngiltere'de neler oluyor neler vay be herkes son günü beklemiş sanki...

Bu liverpool taraftarı ne mal ya.İnsan kendi takımının formasını yakarmı.Torres yazssa bile

0,,10265~9381142,00.jpg

Michael Bradley... Hayirli olsun. Ama bize gelseydi Anadolunun o kotu sahalarinda ustun teknigini acaba gosterebilir miydi? Cok kuskularim vardi bu konuda; zira bizim statlarin %80'inin zemini hem Almanya'daki hem de ABD'deki sahalarinin zemininden daha kotu. Iki metre top surmek istese top ayagindan cikip giderdi mesela Karabuk statinda, mesela Izmir Ataturk Olimpiyatta. Onun icin en iyisi zaten Ingiltere ligiydi; hayirlisi olsun hem A. Villa icin hem de kendisi icin.

o değil de bu Pazar günü Chelsea-Liverpool maçı var şamataya bak :D :D

farkinda misiniz bilmiyorum ama bu adnanlar citayi iyice düsürdü...siradan herhangi bir oyuncunun gelecegini duysak bile sevincten göbek atacak gs taraftari...

vay halimize...ama merak etmeyin..yakinda ben geliyorum....ozaman takim nasil yapilirmis görecekler..!!!

Aston Villa, Galatasaray ile de adı geçen ABD'li oyuncu Michael Bradley'in transferi açıkladı.

yatın uyuyun yarın misimovicin saçını kestirip yeni transfer diye siteden haber geçerler olur biter

ftw1905 Ftw Bindokuzyuzbes

Mauro Formica Blacburn'a kiralık gitti kesin olarak...

48 seconds ago Favorite Retweet Reply

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt