Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Adnan Sezgin'in transfer döneminde ağzından röportaj duyan var mı hiç ?

Herhangi bir kanala transfer hakkında konuştu mu hiç ?

çok golcümüz varya bide bunun üzerine avrupanın en iyi forvetini transfer ettik onun için batdalı da kiralamışlar zaten avarajımızdanda forvete ihtiyacımız olmadığı ortaya çıkıyo.

Beyler bugün Musa ve Emre nasil oynadi ? Izleyenler kisa bir yorum yapabilirlermi ?

Romanyadan almışken bi kaç tanede ......... alsalar.Dar günde lazım olurdu.:D

LUTU´DAN STANCU´YA TAVSİYE!

Hagi, Popescu ve Filipescu´lu Galatasaray´a 1998 yılında büyük umutlarla gelen ancak 3 ay sonra Fatih Terim tarafından gönderilen Ionut Lutu, sarı-kırmızılı takımın yeni golcüsü Stancu´ya tavsiyelerde bulundu. Lutu, "Sakin olmalı. Ben başaramadım. Galatasaray yıldızlarla doluydu. İlk yemekte kaşık elimde titriyordu. Soyunma odasında Hakan Şükür ve Hagi´yi görünce çok heyecanlandım. 3 maç ancak forma giyebildim. Stancu başarılı olur ancak onbirde forma giymezse küsmemeli" diye konuştu.

hatırladınızmı arkadaşı :D

Adnan Sezgin'in transfer döneminde ağzından röportaj duyan var mı hiç ?

Herhangi bir kanala transfer hakkında konuştu mu hiç ?

Tekrar söylüyorum yabancı bi transfer olmayacak gelirse 1 tane yerli gelir Yiğit İncedemir veya Hürriyet

çok golcümüz varya bide bunun üzerine avrupanın en iyi forvetini transfer ettik onun için batdalı da kiralamışlar zaten avarajımızdanda forvete ihtiyacımız olmadığı ortaya çıkıyo.

haginin systeminde gol atmak yok, maclari 0:0 bitirmek önemli.

Belki çok golcümüz yok ama, Batdal'ı golcüden falan saymıyorum ben. İlk 11'de başlasa bile 10 kişi olarak görürüm ben takımı. En azından kiralık, gitsin adam gibi oynasın, çalışsın, göstersin kendini, farkına varsın Galatasaray'a geldiğinin, sonra gelsin adam gibi çalışıp istekli olduğunu göstersin burada.

Transfer Nöbeti | FİNAL!

Son nöbet konumuz. Umarım burada işimize yarayacak bir transfer açıklanır. :)

Bu hafta Eskiyi yensek bile 1-0 yeneriz..Diğer haftada Gaziantepden 2 yeriz -4 olur :)

Bursa'dan bir bomba daha!

Geçtiğimiz günlerde Kenny Miller'ı kadrosuna katan Bursaspor bir transfer bombası daha patlattı.

Yeşil-Beyazlılar Amerikalı futbolcu Jozy Altidore ile sezon sonuna kadar sözleşme imzaladı.

Villarreal'de forma giyen golcü futbolcunun satış opsiyonu da Bursaspor'da bulunuyor.

bursa ucmus beyler...i.yazici nin bile vizyonu gs baskaninda genis vay beee... ne hallere düsürdüler avrupa nin krali cimbomu

Yahu, Hagi'nin kendisi demedi mi kiralik futbolcu istemiyorum diye? Ve biz gecen seneki Jo ve Dos Santos muhabbetinden sonra Hagi'ye hak vermedik mi? Birini transfer ediyorsak bilecegiz ki bu adam burada bu takim icin oynuyor olacak burada biz istedigimiz surece kalacak, bizimle uzulecek, bizimle gulecek ama soyle bir gidip Istanbul'un havasini alip geleyim diyen kiralik futbolcular gibi olmayacak. Jo ile ilgili ne haberler cikti gecen sene, bi zahmet hatirlayiverin... Adamin bir telekizla pazarlik yaparken ceklimis fotografi bile cikti ortaya. Adam seyinin derdine gelmis buraya, Galatasaray umrunda miydi sanki? Biliyor ki buradaki kisa tatil doeminden sonra yine Manchester City'e donecekti, oyle de oldu zaten. Sirf bir kiralik oyuncu aldilar diye bir baskanin vizyonu digerinden daha iyidir anlamina gelmez. Evet, keske 3 milyon avroya bonservisi ile beraber alsaydik Altidore'u, Stancu'nun yerine ama oyle ucuza birakiyor mu saniyorsun elin adami oyuncusunu. Burayi Katar gibi goruyorlar sonucta; cakabildigi fiyata cakiyor sana bonservisiyle istediginde. Miller da Bursa hayrani oldugu icin geldi sanki zaten buraya... Esek yukuyle para verecekler adama, haftada bilmem kac bin sterlin. Daha gecen gun birisi Fener Niang'a net yillik 6 milyon verdi de adam ondan satti geldi Marsilya'yi diyordu. Neden gelsin ki zaten birisi buraya, Avrupa'da kimin umrunda Turkiye SUPER ligi?

Tekrar söylüyorum yabancı bi transfer olmayacak gelirse 1 tane yerli gelir Yiğit İncedemir veya Hürriyet

Bence de olmayacak, genel manada sormuştum 1 aylık dönemde hiç çıkıp konuştu mu diye ?

Hep yok şöyle dedi, yok böyle dedi diye yazıldı, hiç göremedik birebir.

Basın toplantısı tarzı birşey yapıp, şunla ilgilendik alamadık diyip gülecek mi yine acaba ?

LUTU´DAN STANCU´YA TAVSİYE!

Hagi, Popescu ve Filipescu´lu Galatasaray´a 1998 yılında büyük umutlarla gelen ancak 3 ay sonra Fatih Terim tarafından gönderilen Ionut Lutu, sarı-kırmızılı takımın yeni golcüsü Stancu´ya tavsiyelerde bulundu. Lutu, "Sakin olmalı. Ben başaramadım. Galatasaray yıldızlarla doluydu. İlk yemekte kaşık elimde titriyordu. Soyunma odasında Hakan Şükür ve Hagi´yi görünce çok heyecanlandım. 3 maç ancak forma giyebildim. Stancu başarılı olur ancak onbirde forma giymezse küsmemeli" diye konuştu.

hatırladınızmı arkadaşı :D

Bu kimdi ya? Sıfır var ya hiç hatırlamıyorum...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt