Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Misimovic'in taksidi ödenmek zorunda, öyle 3 taksitle oyuncu alıp, ödemiyorum ben taksidi, ne yaparsanız yapın diyip kulübüne geri yollamak falan yok öyle işler.

Adamın kontratında vardı o madde. Taksitlerden biri ödenmezse, oyuncu klubüne geri döner, önceki taksitler de kiralama bedeli olur diye. Öyle hatırlıyorum.

keşke yarın kalktığımızda hagi gitmiş olsa yönetim istifa etse ali dürüst adnan öztürk abdurrahim albayrak ve profesyonel yöneticiler gelse de hoca da imparator olsa ve bam ı kapının önüne koysa işte o zaman şampiyonlar ligini bile alabiliriz. :)

Sportif Direktör

mparator_fatih_terim.jpg

Teknik Direktör

fft17_mf399245.Jpeg

nerde o günler olsa süper olur

De Santics

Sabri Emre G. Neil Çağlar

Yekta-Culio

Keita Arda

Stancu

Baros

Olabilecek bir kadroydu şuanda bu :) Keşke....

Terim, Abdullah Avcı falan gelse, BAM'ı Balta'yı BAHAMAS'ı yollamazlar, yine üzülürüz.

Bizim kulüpten kimsenin ağzından duydun mu bunu birebir ?

Öyle hatırlıyorum dedim zaten, transfer olduğunda haberler öyle geçiyordu, klupten birini nerden tanıyayım ben hatırladığımı söylüyorum.

misinin taksidi ödendi bir kere.

ayrica bu saatden sonra daha transfere umutlu olan varmi ?= :D

Şunu çok düşünüyorum acaba bizim klübü Azize yönetseydi bundan daha kötü olurmuydu ?

O zaman sormaz mıydı Basın, gündeme getirmez miydi ? Neden ödüyorsunuz taksidi kadro dışı bırakacaksanız diye ?

Bu haberin üstüne giderlerdi.

İlk taksit ödendi zaten mİismovicin bu yıllık alacağıyla birlikte 4m avroyu çöpe atmış olacağız ve sezon sonu tekrar wolfsburgun oyuncusu Misimovic

Yeni baskan: Unal Aysal

2. Baskan: Adnan Ozturk

Transfer komitesi : Peter Canyon, Esteve Calzada ve Haldun Ustunel

Sportif Direktor: Fatih Terim

Teknik Direktor: Abdullah Avci

Futbol A.S. CEO: Tomas Kurth

Yakisir...

Yabancilar haric katilirim , hakan sukur eksik oda gorev almali bence sportif direktorluk olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt