Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | FİNAL!

4.5 yıllık bi antlaşma ve 650+1350*4 =6 milyon euro,verme bu adama bunu işte,evet 4.5 sende verilecek bu para ama sonuçta verilecek bu para,kazım ın maliyeti 6 4.5 yıllık volkanın kide buna 4,5 bonservis ekle 10 olurdu,bundan da iyi olurdu neyse olmuşla ölmüşe çare yokmuş

Eğer gercekten Biglia gibi bir oyuncuyu 1 , 2 milyon fark için alamıyorsa bu yönetim yazıklar olsun! Yararı olmayan adamlara bi dünya para vereceğinize adam gibi kaliteli oyuncu alın !

sezer için 10 falan değil ya,bjk alıyordu 3 +tabataya,ama tabat istemedi,bizde verirdik 3+ birilerini herhalde,işte orda bi biglia sorunlu gibi onunda alternatifi olurdu

Kardeş Bülent Uygun söyledi diye yazdım o rakamı yoksa bana kalsa Türkiye liginde oynayan türk oyuncuların en iyisinin bonservisi 3 milyon eder o da zorlamayla.

Sadece alacağı yıllık ücret verilecek. Arkadaşlar abartıyor. Bonservis bedeli olmadan geldi Kazım, yani bedava gibi bişiy.

Ki bence Volkan, Kazim kadar bir oyuncu bile degil. Kazim Bursa'da oynuyor olsaydi su an 3 büyükler icin fiyati 10 milyon'dan acardi Bursa.

4.5 yıllık bi antlaşma ve 650+1350*4 =6 milyon euro,verme bu adama bunu işte,evet 4.5 sende verilecek bu para ama sonuçta verilecek bu para,kazım ın maliyeti 6 4.5 yıllık volkanın kide buna 4,5 bonservis ekle 10 olurdu,bundan da iyi olurdu neyse olmuşla ölmüşe çare yokmuş

Volkanı 4,5 m€ a kim veriyor?

ben işin içinde adnan sezgin nin olduğu her transferde bit ararım,nedemek istediğimi herkes anlamıştır

Ki bence Volkan, Kazim kadar bir oyuncu bile degil. Kazim Bursa'da oynuyor olsaydi su an 3 büyükler icin fiyati 10 milyon'dan acardi Bursa.

kazım nerde bi başarısı var ya,fenerde ne yapmış,millit takımda ne yapmış,tuturmuşlar iyi oyuncu diye,3 maç yaptı bizde ne yaptı bizde,koca bi hiç,

kazım nerde bi başarısı var ya,fenerde ne yapmış,millit takımda ne yapmış,tuturmuşlar iyi oyuncu diye,3 maç yaptı bizde ne yaptı bizde,koca bi hiç,

Volkan Türk Millitakımının doğrudan oyuncusu olmadığı gibi bu sene kendi takımın da bile kadroya girmekte zorlanıyor, oysa Kazım kendi takımında oynamadığı dönemde bile >Türk milli takımının doğrudan birinci kadrosunda oynayan bir oyuncuydu, hafife alıyorsunuz KAzım ı.

-------------Sinan Bolat---------

sabri-----Eren Güngör----Servet----Caglar

-----Cana--------Culio--------

-----------Emana-------------

Keita----El Hamdoui------Giovani

not: bütcemize uygun futbolculari sectim

Bizde kimse birsey yapmiyor ki, mevkiisinde oynamayan Kazim mi birsey yapacak. Volkan da gelse birsey degismeyecektir, kadromuzdaki hic bir oyuncudan su konumda verim alamiyoruz zaten.

-------------Sinan Bolat---------

sabri-----Eren Güngör----Servet----Taiwo

-----Cana--------Culio--------

-----------Emana-------------

Keita----El Hamdoui------Giovani

not: bütcemize uygun futbolculari sectim

7 yabancı var :o

senye hani bam dan bıktı ya bu millet kazım diyenleride görücez bu bamdan kurtulduk kazım çıktı başımıza diyeceksiniz bakalım

Ben asla BAM diyen gruptan olmadım, ben bu üçlüden yalnızca Mustafa Sarp ın bu takımın kadrosunda olmaması gerektiğini düşünüyorum, Barış ve Ayhan ın takım kadrosunda onbir oyuncusu olmasala da olabileceğini düşünüyorum, KAzım içi ise inşallah potansiyelini ortaya çıkartır da Türk Statüsünde oynayan iyi bir oyuncu kazanır takımımız dileğindeyim, ben onun potansiyelinin çok yüksek olduğunu düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt