Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | FİNAL!

Hiç sakat oyuncumuz olmasa dediğine kısmen katılabilirdim.Kullanamdığın futbolcular kaliteli olsa ne olur.Hem bu saatten sonra başarı anca filmlerde olur.[/QUOTE

ben şampiyon olucaz demiyorum...ama bu takımın eksikleri tamamlansın...

bu takım iş yapacaktır emin olun...
Şampiyon olamıyacaksak başarı ne sana göre stsl,de premier ligde olsak bu halimizle 10. sırada olmamız başarı olurdu evet.:o

Demek ki Rijkaard bu takımı 3. yaparak tarih yazmış.Helal olsun reis :tiphat:

baroşla arda iyileşsin

mis de affedilsin

bu kadro en azından kupayı alır

Kendime alıntı yapmış gibi oldum lan.:lol:Ama sorun benle alakalı değil arkadaş alıntı yapmayı bilmiyor bende onun kurbanı oldum:lol:

Bence sagaacıgınız daha kotu...

Ben Galatasaray'ın 433 oynaması gerektigini dusunuyorum...

....Culio...Cana...Yekta....

Orta sahası bence olabilir ama sagacık cidden kotu gibi duruyor takımda...

ben sana katılıyorum renktaş. Tamam ortasahaya çok sağlam, tank gibi bi adam lazım emana gibi ama, culio,yekta,cana,gerektiğinde neill,barış,emre,cumhur vs.. sene sonuna kadar idare edebilir takımı. Ama sağ açık yok. Pino asla bir sağ açık değil benim gözümde, stancudan farkı yok, ikinci santrafor diyebiliriz. Kazım da güvenilmez, o form tutana kadar aydına kalıcaz.

adnan polat tarihin en kötü ve rezil başkanıdır.Bunu bir senedir söylüyorum, ondan gelecek kupa ve başarı olmaz olsun.

baştan polat polat diye yanmayacaktık o zaman . bi dünya yıldızı getirse kalıbımı basarım en iyi başkan dersiniz.

ben sana katılıyorum renktaş. Tamam ortasahaya çok sağlam, tank gibi bi adam lazım emana gibi ama, culio,yekta,cana,gerektiğinde neill,barış,emre,cumhur vs.. sene sonuna kadar idare edebilir takımı. Ama sağ açık yok. Pino asla bir sağ açık değil benim gözümde, stancudan farkı yok, ikinci santrafor diyebiliriz. Kazım da güvenilmez, o form tutana kadar aydına kalıcaz.

adam Galatasaraylı değil Uğurcancım :)

Osteitis pubis

Osteitis pubis ; hala nedeni tam bilinmeyen simfiz pubisteki inflamatuar lezyondur .

özellikle futbolcular olmak üzere sporcularda kasık bölgesinde görülen aşırı kullanım sakatlıklarından biridir.

bu hastalığın nedenleri başlıca 4 ana maddede toplanır:

1-Hastalık, sporcunun anatomik yapısından kaynaklanır.

2-Sporcunun yere basış şekli çok önemlidir.. Pubis hastalığı ayağı içeri basan sporcularda daha fazla görülür.

3-Antrenmanlardaki aşırı yüklenmeler hastalıkta etkili olur. Eğer sporcu sezon öncesi yapılan çalışmalara hazır ve kuvvetli gelmezse aşırı yüklenmede hastalık oluşur.

4-Pubis hastalığına yakalanan sporcu, yeterince dinlenmeden ve tam iyileşmeden ağır antrenmalara maruz kalırsa hastalık nüks eder.

Osteitis pubis

nüksedecekse neden önlem almıyorlar anlamıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt