Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | FİNAL!

Çaykur Freddy Adu'yu kiralamış. Çıldırdım ya:) Nasıl olur diye dünden beri soruyorum kendime. Gerçi ben FM de onu Giresunspor'a almıştım ama. Geçrek hayatta böle bişi olmaz diyodum yaptı rize olacak oldu:)

and USA international Michael Bradley, who has departed Borussia Monchengladbach to join Aston Villa, also on a temporary basis.

Fifa.com

Ben Gaziantep maçında yenilirsek (ki yenmemiz mucize biz kaleye gidemiyoruz) ustune es-es maçındada puan kaybedersek duşunemiyorum neler olacağını ...

ozaman mısırda yaşananları örnek alıp bizde adnan polat yönetimini devirmeye çalışalım:D:D:D

antep maçı nerde arenadaysa misi misi misi reyiiiiz diye tezahürat yapsalar :D

TFF inşallah transfer süresini yine 24.00'kadar uzatmaz :S:S

Galatasaray-Eskişehir maçı var gstv canlı a2 takımın

misi affedilse arenada fenerle oynanacak maçta frikikten bi çaksa fenere, ah ulan ah gelince fenerliler bile 2. haginizi aldınız demişlerdi :S

Dikkatinizi çektimi bilmem ama Emre Çolak Bursa maçında sakız çiğniyordu..2. Yarı almadı oyuna :)

Futbolda 10 numara sistemine karşıyım ama madem orta saha almıyorsunuz ayağına kapanın artık Misi'nin.Elinde böyle adam vara kullanacaksın.

naber arkadaşlar? son gün hareketliliği yaşanmıyor mu ya?

Acaba Misi ile Hagi'yi biz mi barıştırsak. La olum hadi leyn öpün birbirinizi fani dünya. Bugün varız yarın yokuz. Bak Hagi sen büyüksün affet şu garibanı. Bak misi sende küçüksün özür dile la:). Felan gibi bişi desek Hagi affeder mi:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt