Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | FİNAL!

Sadece stattakilerden bahsetmiyoruz. Başkanken herkes sallıyordu. Şimdi kral oldu.

10 senede en az 7 şampiyonluk, en az bir tane şampiyonlar ligi şampiyonluğu vaadiyle geldi. Stadı yapacaktı. Her sene 3 tane dünya yıldızı sözü verdi. Sonuç; takım otellerden kovuluyordu.

Özhan Canaydın zor bir dönemde görevi kabul etti. Ama yapamadı, beceremedi bu işi bariz. İyi niyetliydi, çok iyi Galatasaraylıydı ama yetmez. Aynen şu an Adnan Polat'ın yetmediği gibi.

O dönem herkes sallıyordu, şimdi kral oldu. Yarın birgün Adnan Polatla da aynı senaryoyu yaşarız bu kafayla gidersek.

Adam canını verdi bu ugurda neden bahsediyorsun ya !!!

arkadaşlar selam varmı bi gelişme bugün giremedimde hiç foruma

17.30 mu 00.00 mi arkadaslar? Hangisi simdi kesin olarak?

son 25 dakika

sportif basari olmadan para gelmez...para gelmez ise mali durumu düzeltemezsin...

50 m.€ harcadık diyelim ve başarılı olamadık ,o borcun faizini bile ödeyemezsin o zaman çıkıp sen mi kurtaracaksın takımı.2012'yi bekle diyor başkan pozitif nakit akışı için , Barca bütün kupaları topladı yıllık net karı 3 m.€ olarak açıklandı.Hayat sizin kurguladığınızdan farklı.

Adam canını verdi bu ugurda neden bahsediyorsun ya !!!

Ben sana basit gerçeklerden bahsettim. Yani vaatleri ve sonuçlar. Adnan Polat'a yalancı diyoruz şimdi, Özhan Başkan'da yalancı mıydı? Vaatlerinin hiçbirini yerine getiremedi? İyi insandı, müthiş Galatasaraylıydı, bir olay haricinde de saygısızlık yapmadam hiçbir zaman kendisine. Herkes sallarken bile. O yüzden bana bunlarla gelme.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt