Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | FİNAL!

Senin için de gösterilseydi keşke. Geçen gün Bradley bizde Biglia 'yı bekliyorlar tanıdıklarım var dedin 5 dk sonra Bradley transfer oldu Aston Villa 'ya.

ben duyduğumu söyledim kardeş altınada yazdım.anladın mı ikisi aynı şeyler değil.ben kesin yapıcaz edicez geliyor gidiyor demedim.ay b.ku bende yersem banada gösterilsin tabiki de.

Alp Şahin,

Sen şimdi transfer mi olacak diyorsun? Hadi bakalım 24.00 a kadar zamanın var, ama öyle vay efendim son anda yattı oyuncu gelmedi numaralaını geçeceksin. Eğer 24.00'a kadar transfer olursa bende mod. gibi senden özür dileyeceğim. Fakat transfer olmazsa onun dediği gibi kolpa olduğun ortaya çıakcak. Niye kızıyorsunki? Sen kendine güveniyorsan otur senden özür dilememizi bekle. Kızdığına göre sallıyorsun. Neyse 24.00 da belli olur herşey. Umarım burada olursun o saatte.;););););)

malatyaspor'dan güven gürsoy resmen beşiktaş'ta.19 yaşında stoper 45 bin lira karşılığında transfer edildi. (DHA

Transferin kapanmasina son 10 dakika kaldi.Geçmiş olsun.:)

herzaman burdayım ben aslanım

Alp Şahin,

Sen şimdi transfer mi olacak diyorsun? Hadi bakalım 24.00 a kadar zamanın var, ama öyle vay efendim son anda yattı oyuncu gelmedi numaralaını geçeceksin. Eğer 24.00'a kadar transfer olursa bende mod. gibi senden özür dileyeceğim. Fakat transfer olmazsa onun dediği gibi kolpa olduğun ortaya çıakcak. Niye kızıyorsunki? Sen kendine güveniyorsan otur senden özür dilememizi bekle. Kızdığına göre sallıyorsun. Neyse 24.00 da belli olur herşey. Umarım burada olursun o saatte.;););););)

ben duyduğumu söyledim kardeş altınada yazdım.anladın mı ikisi aynı şeyler değil.ben kesin yapıcaz edicez geliyor gidiyor demedim.ay b.ku bende yersem banada gösterilsin tabiki de.

Duyduğunu falan söylemedim. Uydurdun milleti kandırmak için. Bradley gelecek Biglia 'dan cevap bekleniyor dedin Bradley Aston Villa 'ya gitti 5 dk sonra :D Ne bahtsız duyumcuymuşsun.

Bir an gelecek

Sarı papatyaların arasından

Kırmızı güller yükselecek

O gün her şeyin daha güzel olması için okyanusları aşacağız

Zafer sözcüğü kalkacak tozlu raflardan

Yorgunum bugünlerde

Ne zaman biteceğini bilmesem de bu savaşın

Bitmeyeceğini biliyorum asıl sevdamın

Haydi birazcık daha bekle Galatasarayım !!!!!!!!!!!

bu gece 00.00 a kadar TFF tarafından verilen transfer opsiyonu var. yani 00.00'a kadar takımlar hala transfer yapabilir.

Bu saatten sonra transfer olacaksa, dağdaki çobanı takıma monte edelim............

malatyaspor'dan güven gürsoy resmen beşiktaş'ta.19 yaşında stoper 45 bin lira karşılığında transfer edildi. (DHA

Bizde Samsun'dan bir çocuğu almıştık .s

O'da stoper'di .. Milli olarak A2'de oynuyordu ..

18 yaşın'da ve baya kalıplıydı .

Üstüne üstünlük Defansın her bölgesinde oynuyordu sadece stoper değil.

Bilen var mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt