Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | FİNAL!

iyi bazılarınız hala Adnan Polat'ın koyunu olmak istiyorsa devam etsin koyunluğa 6 senedir Şampiyonlar Ligine gidemeyip memnun olanlar varsa dicek bişeyim yok benim Galatasaray sevgim bitmez kimsede bitiremez ama Adnan Polat gibi klübü sabote eden ve Galatasaray klübünü avrupa'nın 5.sınıf klübü yapan Karpty Lviv gibi köy takımına bile yenilen bir takım olduysak Leverkusen gibi bir takıma bile feldkamp döneminde 5-1 yenildiysek yakın geleceğe gidelim strum graz sami yen'de dişe diş oynuyorsa bi düşünün bakalım Galatasaray markasının ne kadar düşürüldüğünü zamanında Milan,Juventus,Real Madrid,Arsenal gibi takımlar titreye titreye gelirken ve o oyunculara Cehennem'i yaşatırken o taraftarlar,şimdiki takımlar elini kolunu sallayarak yenebiliyorsa takımı sabote edenler hala takımdaysa bunun tüm suçlusu Taraftardır.Uefa'ya gitmek için bile dua eder olduk yapmayın etmeyin Lig 10.suyuz

takımda lakayıtlık azaldı

oyuncular ellerinden gelen mücadeleyi ortaya koyuyorlar

önemli hücum silahlarımız sakat, bu nedenle üretkenliğimiz az

bence takımda bikaç futbolcudan başka gönülden oynayan yok,diğer futbolcularda FR nın gidişatının altında kalmamak için mücadele eder gibi gözüküyolar sadece...

OOO 121 kişi hala burda nöbette... :D adnan amcalar size çukulata getirecek...

iyi bazılarınız hala Adnan Polat'ın koyunu olmak istiyorsa devam etsin koyunluğa 6 senedir Şampiyonlar Ligine gidemeyip memnun olanlar varsa dicek bişeyim yok benim Galatasaray sevgim bitmez kimsede bitiremez ama Adnan Polat gibi klübü sabote eden ve Galatasaray klübünü avrupa'nın 5.sınıf klübü yapan Karpty Lviv gibi köy takımına bile yenilen bir takım olduysak Leverkusen gibi bir takıma bile feldkamp döneminde 5-1 yenildiysek yakın geleceğe gidelim strum graz sami yen'de dişe diş oynuyorsa bi düşünün bakalım Galatasaray markasının ne kadar düşürüldüğünü Milan,Juventus,Real Madrid,Arsenal gibi takımlar titreye titreye geliyorsa ve o oyunculara Cehennem'i yaşatıyorsa şimdiki takımlar elini kolunu sallayarak yenebiliyorsa takımı sabote edenler hala takımdaysa bunun tüm suçlusu Taraftardır.

Seneye o özledigin Galatasaray dönecek iste, baskan da Polat olacak.

iyi bazılarınız hala Adnan Polat'ın koyunu olmak istiyorsa devam etsin koyunluğa 6 senedir Şampiyonlar Ligine gidemeyip memnun olanlar varsa dicek bişeyim yok benim Galatasaray sevgim bitmez kimsede bitiremez ama Adnan Polat gibi klübü sabote eden ve Galatasaray klübünü avrupa'nın 5.sınıf klübü yapan Karpty Lviv gibi köy takımına bile yenilen bir takım olduysak Leverkusen gibi bir takıma bile feldkamp döneminde 5-1 yenildiysek yakın geleceğe gidelim strum graz sami yen'de dişe diş oynuyorsa bi düşünün bakalım Galatasaray markasının ne kadar düşürüldüğünü Milan,Juventus,Real Madrid,Arsenal gibi takımlar titreye titreye geliyorsa ve o oyunculara Cehennem'i yaşatıyorsa şimdiki takımlar elini kolunu sallayarak yenebiliyorsa takımı sabote edenler hala takımdaysa bunun tüm suçlusu Taraftardır.

eleştirirken bile belli bir seviye vardır

bizi febe bebelerinden ayıran

peki

Arkadaşlar butun gün nöbet tuttum ama bendede umut kalmadı ben kaçar herkeze iyi geceler ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt