Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | FİNAL!

Kim 4 milyar küsür defa mesajlarımı like yaptı çıksın ortaya !!!!!!

bnak.png

Hayranın çok aga :asd:

A2 deki Bilal Özhan yeni transfer olanmı yoksa varmıydı zaten ?

Biz izin veriyoruz kardeşim, sabahtan beri dilimde tüy bitti. Provokasyon yaparsa banlarız.

Kadir karışmak istemıyorum ama adamın 4-5 mesajını okudum bariz mübalaga yaparak aşagılıyordu silmemişse o mesajları sana report edicem birazdan bu çocuk art niyetli işte bunu görmek bu kadar zor degil daha öncede diger takımlardan gelen olmuştu hiç biri bu kadar rahatsız etmemişti burdaki kişileri

anlamadığın bu işte dert şampiyonluk değil.. GS 14 sene şampiyon olamadı ama hiç bukadar silik olmadı, resmen medyanın şamaroğlanı olduk görmüyormusunuz, cümle alem dalga geçiyor...

medyadan önce kendi taraftarı dalga geciyor, sabri ile ilgili sacma sapan yakıstırmalar, Arda ve kız arkadası ile ilgili agıza alınmayacak sözler, Servet gol atınca edilen küfürler. Sence taraftar Galatasaray'ı savunsa medya bu kadar cesur bir sekilde davranabilirmi Türkiye'nin en büyük topluluguna?

eski sayfanın sahibi mesaj atıyor, adam ağlıyormuş şu anda, o kadar emek harcadım çat diye sildiler diyor. offical sayfa için. o sayfa da dağıldı millet kafasına göre link paylaşıyor. bakalım.

tamam ama bunu facebook neden yapmış olabilir, neden siler sayfayı facebook

Kadir karışmak istemıyorum ama adamın 4-5 mesajını okudum bariz mübalaga yaparak aşagılıyordu silmemişse o mesajları sana report edicem birazdan bu çocuk art niyetli işte bunu görmek bu kadar zor degil daha öncede diger takımlardan gelen olmuştu hiç biri bu kadar rahatsız etmemişti burdaki kişileri

Tamam ilgileniriz. ;)

yeni sayfanın üye sayısı 800bine yaklaşmış biri de gerçek sayfa bu diye link veriyor.

1 kişi :D

Sanırım başkana "top yapan dmc" diye Zapata'yı kakaladılar.

tamam ama bunu facebook neden yapmış olabilir, neden siler sayfayı facebook

sadece bir tahmin, eger Facebook yönetimi Galatasaray klübünden resmi olup olmadıgına dair bir teyit istediyse ve sonucta resmi bir sayfa degildi, ve Galatasaray bunu teyit etmediyse böyle bisi olabilir. veya buna benzer bir olay

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt