Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | FİNAL!

Bence iyi bir transfer dönemi geçirdik, Zapata olsun Culio olsun , stancu iyi transferler. Ama bir Alex degiller tabi , o yuzden Adnan Sezgine bu donem icin notum 10 uzerinden 6

Artık ben de çıkıyom, bir film izliyim yatmadan

Son Dakika | Fb'den ezeli rakibine cifte calim. Pendikspor'da oynayan İlyas Yılmazer ve Eren Hoş artik resmen fb'li.

:haha: :haha: :haha: :haha: :haha:

Şaka zannettim de değilmiş. Gelecek yıla yatırım demek ki Kupada Pendik filan çıkarsa tedbiri almışlar:asd:

Yahu beyler bırakın transferi mıransferi. Sahip olduğumuz ne ise odur bizim Galatasarayımız. Bunlar gelip geçici, önemli olan kim olduğunuzu hissetmek, Galatasaray'ı hissetmek. Galatasaray'ın bizim için ne ifade ettiğini yakalamak. Hayat budur işte. Elbette daha iyilerini görmek isteriz ama böyle kötü dönemlerimizde olacak. Biz en önemlisi arkadaşız, Galatasaray sayesinde buradayız. Kendimizi buralı gibi hissediyoruz. Birbirimizle şakalaşıyoruz, keyifli vakit geçiriyoruz. Karşılıksız bu. İşte budur güzel olan.

Yahu beyler bırakın transferi mıransferi. Sahip olduğumuz ne ise odur bizim Galatasarayımız. Bunlar gelip geçici, önemli olan kim olduğunuzu hissetmek, Galatasaray'ı hissetmek. Galatasaray'ın bizim için ne ifade ettiğini yakalamak. Hayat budur işte. Elbette daha iyilerini görmek isteriz ama böyle kötü dönemlerimizde olacak. Biz en önemlisi arkadaşız, Galatasaray sayesinde buradayız. Kendimizi buralı gibi hissediyoruz. Birbirimizle şakalaşıyoruz, keyifli vakit geçiriyoruz. Karşılıksız bu. İşte budur güzel olan.

:007::007::007:

yemin ederim transfer yapilmadi diye daha cok seviniyorum, cünkü yazik olacakti simdi harcanilan paralara

sezon sonu cok daha iyi topcular olacak piyasada, hemde cok daha ucuza

topagi kapaticak miyiz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt