Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | FİNAL!

hayrı basghan nasılsın

misimovic affedilsin, ondan daha iyi transfer olamaz. 10 numaraların bize katabilecekleri degeri sonradan anlıyoruz hep... bknz. lincoln,elano,felipe,"misimovic?

bu sene başındaki transferler

1. Ali Turan : yol verildi

2. Serdar Özkan : yol verildi

3. Mehmet Batdal : yol verildi

4. Musa Çağıran: yol verildi

5. Çağlar Birinci: kendisini gören yok

6. Misimoviç: harcandı

işte durumun vehameti burdan anlaşılsın. ben ne F.R ye ne de Hagi ye suç bulurum

Oh be,kurtulduk transfer beklentisinden,duyumdan,scout dan.Cok korkuyordum gene abuk,sabuk bir adama dünyanin parasini verip sezon sonunda gene para verip yollayacaz diye.Bundan sonra transfer icin degil,sakatlar icin duyum topigi acalim,kimler düz kosu yapiyor,kimler ne zaman geri dönüyor,kimler tekrar sakatlandi ...vs

Bütün sakatlar düzelse,misi de affedilsede,mac seyretmek icin bir sebebimiz olsa,sampiyonlukdan,sampiyonlar liginden gectim,bir dahaki seneye iyi bir baslangic yapabilmek icin güzel futbol oynayabileceklerinin sinyalini vereseler onada raziyim artik bu sene.

Evet simdi tam zamani yaz transfer dönemi nöbeti baslasin simdiden,adnan sezgin ancak yapar transferi.

günaydın renkdaşlar..

hayırdır daha kapanmadı mı bu topik :D

bugün büyük gün ha :D

Sizce devre arasında transfer edilen oyunculardan hangisi sezon sonu takımda kalır?

a)Culio

b)Stancu

c)Zapata

d)Yekta

e)Kazım

f)Hiçbiri

Sizce devre arasında transfer edilen oyunculardan hangisi sezon sonu takımda kalır?

a)Culio

b)Stancu

c)Zapata

d)Yekta

e)Kazım

f)Hiçbiri

keşke kalsa hepsi. çünkü transferler gittikçe kötüleşiyor. bunları yollayıp yerlerine daha kötülerine alcaklarına inancım tam.

TFF'nin resmi devre arasi transfer dönemi biter, GSCimbom'da transfer nöbeti bitmez. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt