Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | FİNAL!

" Ben Transferde 1 Kuruş kaybetmektense , bütün bir sezonu kaybederim " Adnan BOŞŞ :)

Elano nun satılmasını hiç üzülmedim diyebilirim . Farklı bir futbol anlayışı vardı . Çok teknik , ince . Ama bizim ligimiz oldukça sert . Şimdi geri dönmüş olsa durum hiç değişmezdi bence aynı olurdu...

Elano nun satılmasını hiç üzülmedim diyebilirim . Farklı bir futbol anlayışı vardı . Çok teknik , ince . Ama bizim ligimiz oldukça sert . Şimdi geri dönmüş olsa durum hiç değişmezdi bence aynı olurdu...

Şerefsizin tekiydi ona bi lafım yok zaten

Elano:Galatasaray'da tek bir gerçek var. Bu da o takımın içindeki bazı isimlerin yıldız futbolcuları çekemediği.

Aci ama Gercek!

Transfer sezonu kapanmadımı arkadaşlar.Burası hala niye açık.He doğru GALATASARAY'da transfer bitmez:)

arkadaşlar bişey sormak istiyorum ben tam tersi olsun istiyorum ama yarın antepe pazar günüde eskişehirspora yenilirsek neler olur tahminlerinizi alabilirmiyim acaba???

Türk Telekom, TT ARENA ismi basında Ali Sami Yen Spor Kompleksi adini kullandigi icin Galatasaray'i mahkemeye verdi.

arkadaşlar bişey sormak istiyorum ben tam tersi olsun istiyorum ama yarın antepe pazar günüde eskişehirspora yenilirsek neler olur tahminlerinizi alabilirmiyim acaba???

Antepe nasil bir farkla yenilecegimiz önemli... Mesela 1-0 kaybedersek bence büyük bi olay olmaz.. Cünki rövansi var...

Eskisehire karsida nasil kaybedecegimiz önemli.. Bursaspora oynadigimiz futbolla kaybedersek baya bir gerilir ortalik ama yok sivas macindaki gibi oynayip kaybedersek cok büyük olay olmaz... (bence yani)

Tugay'dan bir şeyler beklemek anlamsız ?? Bişeyler yapacak adam şimdi yapar hani nerde alt yapıdan A takıma yükselen oyuncular ?

Oha :( Yuh be abi naptin ? Dünyanin en iyi antrönörü bile 1 senede A takima oyuncu cikarip monte edemez...

Alt yapiyi cok hafife aliyorsunuz... Durun bakalim adam bi 4-5 sene alt yapinin basinda dursun

Emiliano Adrian Insua

Hello eveyone! After the defeat on the last game, we have an important game in the cup against gaziante. we need to show a reaction and win the game! Thanks to all!

Misimovic artik mecbur afedilmeli.Yeter artik.Transfer yapamiyorsaniz,elinizdekini kullanin.

---------------Zapata--------------------

---------Servet--------Neill--------------

Sabri-------------------------------Insua

--------------Yekta----Cana-------------

Kazim--------------------------------Arda

-------------------Misimovic---------------

---------------Baros------------------------

Su kadroyu nezaman görebilecez:(

Ne oldu ya transfer dönemimi uzadı neden açık duruyo bu konu ??

Misimovic artik mecbur afedilmeli.Yeter artik.Transfer yapamiyorsaniz,elinizdekini kullanin.

---------------Zapata--------------------

---------Servet--------Neill--------------

Sabri-------------------------------Insua

--------------Yekta----Cana-------------

Kazim--------------------------------Arda

-------------------Misimovic---------------

---------------Baros------------------------

Su kadroyu nezaman görebilecez:(

Rüyamizda :D

+ Culioyu yazmamissin hic vicdanin sizlamadimi :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt