Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bana Arda'nın Sercan'dan üstün olan özelliklerini söylermisin.Ben sana Sercan'ın Arda'dan daha iyi olan özelliklerini sayayım istersen.

Arda komple bir futbolcudur. Sutunu gelistirmesi gerekiyor sadece. Saha icinde sorumluluk aliyor, takimini sirtlayabiliyor, mac kazandirabiliyor, teknigi Sercan´in cok cok cok üstünde, ayagindan top almak cok zor, adam eksiltiyor. Daha ne yapsin? :)

Sercan bizde Arda Bursa'da olsaydı acaba aynı şeyleri söyleyebilecekmiydin?

sercan genc, cok yetenkli bir topcu hakan, buna kesinkli katiliyorum ve Galatasarayda görmek istiyorum herifi , hemde cok. Cocuk daha 20 yasinda be, bizim 20/21 yasindaki topcularimiz daha a2 takimla maclara cikiyorlar...

ama abartmamakta fayda var.

arda su an Türkiyedeki en kaliteli, en yetenekli, kisaca en iyi futbolcudur.

Arda komple bir futbolcudur. Sutunu gelistirmesi gerekiyor sadece. Saha icinde sorumluluk aliyor, takimini sirtlayabiliyor, mac kazandirabiliyor, teknigi Sercan´in cok cok cok üstünde, ayagindan top almak cok zor, adam eksiltiyor. Daha ne yapsin? :)

Top tekniğinin Sercan'ın üstünde olduğu kanısına nerden vardın çok topla oynadığı içinmi? ikincisi Sercan Türkiye'de modern futbola en uygun isimdir.Arda gibi ağır ve yavaş değildir. Topla topsuz çok hızlıdır dikine Arda'dan daha iyi adam eksiltme özelliğine sahiptir sık sık ceza sahasına girer.( sağ kanatta oynasa bile) golcü özellikleri Arda'dan daha iyidir.Daha hızlı düşünür ve uygular.

Arda'nin teknigi bence de ustun ama soyledigin gibi kat kat kat kat degil. Sercan'in tekniginide gormezden gelmek ayip olur.

Hiz= Sercan

Teknik= Arda

Sut= Ikiside berbat

Kondisyon= ??

Defans anlayisi= Arda

Calim becerisi= Arda

Asist= Arda

Top tekniğinin Sercan'ın üstünde olduğu kanısına nerden vardın çok topla oynadığı içinmi? ikincisi Sercan Türkiye'de modern futbola en uygun isimdir.Arda gibi ağır ve yavaş değildir. Topla topsuz çok hızlıdır dikine Arda'dan daha iyi adam eksiltme özelliğine sahiptir sık sık ceza sahasına girer.( sağ kanatta oynasa bile) golcü özellikleri Arda'dan daha iyidir.Daha hızlı düşünür ve uygular.

Bu anlattigin Cyborg mu?

Burada Sercan'a sallamak açısında söylemiyorum ama, Usain Bolt'da çok hızlı ve en azından sonunu iyi getiriyor.Arda, Sercan'a göre daha yavaş olabilir, doğrudur ama bunu becerisiyle kapatmayı iyi biliyor.

Arda'nin teknigi bence de ustun ama soyledigin gibi kat kat kat kat degil. Sercan'in tekniginide gormezden gelmek ayip olur.

Hiz= Sercan

Teknik= Arda

Sut= Ikiside berbat

Kondisyon= ??

Defans anlayisi= Arda

Calim becerisi= Arda

Asist= Arda

:o ? Arda daha ne yapsın uzaktan harika golleri var.

Gol = Arda :p

Arkadaşlar, Arda ile Sercan'ı kıyaslamayın çarpılacaksınız :D ayıptır yapmayın etmeyin

Çalım becerisinde Arda'nın Sercan'dan daha iyi olduğunu söylemek saçmalıktır.Arda kaç defa dikine çalım atmış ya yanlamasına yada topu çekerek çalım atıyor.Arda'nın Sercan'dan artısı çok iyi top saklaması ve oyun zekasıdır.

Zaman herşeyi göstercek bakalım 2-3 yıl sonra Arda nerde olacak Sercan nerde olacak?

Sercan'da Arda'nın mental olgunluğunun onda biri yok. Ki Arda da tam olarak istediği seviyeye gelebilmiş değil.Arda iki Sercan eder.Belki üç.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt