Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Yeşil beyazlı ekip, Fenerbahçeli Gökhan Ünal ve Galatasaray forması giyen Servet'i gözüne kestirdi

Fenerbahçe'den Gökhan Ünal'ı transfer etmekte ısrarcı olduklarını belirten Nayman, "Umarım şartlar oluşur ve bu oyuncuyu kadromuza katarız" dedi.

Oyuncuları Sercan ve Volkan için de her şeyin olabileceğini kaydeden Nayman, "Devre arasında bu iki futbolcuyu göndermeye sıcak bakmıyoruz, ama belirlediğimiz rakamlar Galatasaray tarafından verilirse bu transferler olabilir. Eğer iyi şartlarda bir transfer alışverişi olabilecekse de Servet'in takasını düşünebiliriz. Milan Stepanov çok sakatlanıyor. Takıma ayak uyduramadı. Servet, alternatifler içerisinde olabilecek bir isim" diye konuştu.

DHA

Hadi inşallah

iyi iyi, güzel..

Aslında takasta kullanarak bir çok oyuncuyu gönderip istediklerimizide rahatlıkla alabiliriz 1 taşla 2 kuş olur da yönetim ne yapacak bakalım..

15 mn € transfer bütcesi varmıs en azından kulaktan dolma bilgiler böyle

Serdar Kurtulus M.ceylan Taner yalcın-Ömer toprak-Yekta-Sahin aygüneş

Bu yerlileri alabiliriz herhalde bu butceye hatta 3-5 de kalır.

iki transfer forvete ve kaleye ise yandik ki yandik.bizim asil sorunumuz orta sahada.bir takimin orta sahasi iyi degilse defansida forvetide kötü gözükür.defolun gidin be gsnin basindan.adnan öztürk yada ünal aysal baskan.abdurrahim albayrak yanina.teknik direktör lucescu

Ertugrul Saglam Servet ve Serdar Özkan´a hayir demez. Eminim. Servet +Serdar Özkan + 5 Milyon = Sercan ve Volkan Sen.

getirin forvete oliveirayi zaten suan pahali degil.bence bjk nin istedigi almeidadan da niangdan da daha etkili olur.sag acik volkan sen(servetle takas edin)orta sahaya bradley (pahali degil 2 milyona biter. gladbach borcda)kaleye ochoa ( 2 milyona aliriz. 6 ay sonra sözlesmesi bitiyor,olmadi sezon sonu bedava aliriz) bukadarmi zor yaw.

Servet-Baris + 5 milyon euro = Volkan-Sercan, of offfff.

Kalan 10 milyon euroya daha transferler yaparsin, offf offf

biz bunlari görüyor ve cözüm ariyoruzda , peki yönetim görmüyormu.nekadar dandik adamlar ya

Sezon bası gibi yine transferde cok fazla gec kalmasınlarda en azından UEFA sansımız olsun :D

Ufuk!a yeteri kadar şans verildi ama değerlendiremedi ben manisa'dayken izledim ufuku bank asya kalecileri daha iyi ondan:(

Servet+Serdar a bile + 8 milyon dan aşağı para kabul etmezler.Hatta 10 milyon Euro bile isterler.Adamlar tok satıcı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt