Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Sakız çiğnemiyor olması lazım gelecek oyuncunun

ya misimovic fizik olarak istanbulda fakat kafa olarak almanyada kaldigi icin kadro disi.

Neden kafa olarak Almanyada kaldığını biliyormusunuz peki.

Geçenlerde Uğur Meleke Misimoviç in İstanbulda bir otelde kaldığını , yönetimin bir ev tutması için bile yardım etmediğini , ailesini yanına getiremediğini ve bu yüzdende adamın kafasının sağlam olmadığını söyledi.Kim olsa huzurlu olmaz bu durumda.

Arkadaşlar gitme vakti geldi.Cümleten hayırlı geceler , hayırlı nöbetler...

Neden kafa olarak Almanyada kaldığını biliyormusunuz peki.

Geçenlerde Uğur Meleke Misimoviç in İstanbulda bir otelde kaldığını , yönetimin bir ev bile tutması için yardım etmediğini , ailesini yanına getiremediğini ve bu yüzdende adamın kafasının sağlam olmadığını söyledi.Kim olsa huzurlu olmaz bu durumda.

bunu benden duydum ama misimovic zaten bize gelmek istemiyordu ki,adam schalke ye transfer olmak istiyordu cocuklari almanyada egitim gordukleri icin.

ortada kalmamak icin geldi,birde rijkaard icin geldi.

ben bizim taraftari anlamakta gucluk cekiyorum,ankaragucu macinda yuhlanan misimovic ti hic bise umrunda olmadigi icin,simdi ise neden kadro disi kaldi diye elestiriyor ayni taraftar

Sevilla-Dortmund macini izliyorum. Dortmund 1-0 önde ama Weidenfeller inanilmaz kurtarislar yapti. Hemen aklima Ufuk geldi :D 4 tane yemisti bile :D

ya misimovic fizik olarak istanbulda fakat kafa olarak almanyada kaldigi icin kadro disi.

yapma be kardeşim hakikaten inanıyomusun buna. adam elinden geleni yapıyordu yıllarca yaşadığı ülkeden ayrılıp gelmiş bi adamı bukadar kolay kadro dışı bırakmak olurmu bari siz haklı görmeyin şu hagi yi

Meksika basınında ismi geçti.

Eyvallah hocam.

Bayadır isim olarak biliyorum videolardan falan olsun muthiş kaleci gerci son dünya kupasında oynamadı ama hocası bu takım meksikanın gelecegi diyip saydıgı kadroda ochoa ve dos santosun isimlerinide söylemişti herhalde o turnuvada tecrübeden yana kullandı tercihini o cakma ömeri oynattı

her yıl 15 mln luk 1 adam alsak 5 yılda 5 kaliteli futbolcumuz olur alt yapıdanda bir kaç futbolcu çıkarabilirsek hiç gerek kalmaz böyle risklere girmeye önemli olan kadro uyumu ve birlikte uzun yıllar futbol oynamaları

her yıl 15 mln luk 1 adam alsak 5 yılda 5 kaliteli futbolcumuz olur alt yapıdanda bir kaç futbolcu çıkarabilirsek hiç gerek kalmaz böyle risklere girmeye önemli olan kadro uyumu ve birlikte uzun yıllar futbol oynamaları

aldığın adamlar yaşlanmıcakmı yada sözleşmesi bitmicekmi yada 15m verdiğin adam sakatlanmıyomu garanti belgesimi var???

Maç başlıklarından daha iyi, kahretmez en azından insaını. :)

duyum yok mu yahu. uydurun bari bir şey. grealla polak falan yok mu dedikodu :)

Yalanci duyumcularda kaybolmus artik. Onlar bile biktiysa duyum uydurmaktan gersiini siz düsünün. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt