Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bradley'i solda sıfır bırakacak kişi gelir mi acaba? :D

Zaytung'dan duyum geldi;

Ronaldinho: "Hanımım istemediği için Türkiye'ye gelmediğim söylentileri doğru değil. Kaldı ki hanım ne ya!?

Bilmiyorum bahsedildi mi ama ben yine de yazayım :) Scoutgs adminlerinden Rıfkı Soylu:''Aslantepe'ye yakisan takim kurulmakta.Olacaklari görüyorum.1 sene sonra bu zamanlar Büyük Baskan diye inler buralar.Ortalik 3 hafta'ya falan zaten kendiliginden senlenir'' :asd:

Bilmiyorum bahsedildi mi ama ben yine de yazayım :) Scoutgs adminlerinden Rıfkı Soylu:''Aslantepe'ye yakisan takim kurulmakta.Olacaklari görüyorum.1 sene sonra bu zamanlar Büyük Baskan diye inler buralar.Ortalik 3 hafta'ya falan zaten kendiliginden senlenir'' :asd:

İş işten geçti. :)

Yaz Transfer döneminde akliniz nerdeydi 2012 masalcilar, diye sorarlar adama.

Galatasaray taraftarı bu kadar rezilliği tarihinde yaşamadı. İsterse Messi, Ronaldo, Torres hücum hattını oluştursunlar şahsen bu yönetime destek falan olmam. Galatasaray'ı yönettiği şirketlerden farksız gören, Fener başkanının özentisi olan adamlar, bu kulübü yönetmesinler.

O sitede sene başında son yılların en dinamik ve kaliteli Galatasaray'ı geliyor dendi..Ortalıkta ne dinamizm var ne Galatasaray.

Bu rezillik onlara yeter. Is isten gectikten sonra Galatasaray´a yakisir kadro kurulsa ne yazar? Galatasaray tarihinde bu kadar ezilmedi. Bu utanc unutulmaz. Unutulmamali.

Galatasaray taraftarı bu kadar rezilliği tarihinde yaşamadı. İsterse Messi, Ronaldo, Torres hücum hattını oluştursunlar şahsen bu yönetime destek falan olmam. Galatasaray'ı yönettiği şirketlerden farksız gören, Fener başkanının özentisi olan adamlar, bu kulübü yönetmesinler.

Bizim insanlarimiz cabuk unutur,daha dün yeter Yildirim Demirören diye bagiranlar vardi,onlar Besiktasli deme,biz Türk milleti genelde ayniyiz

Bizim insanlarimiz cabuk unutur,daha dün yeter Yildirim Demirören diye bagiranlar vardi,onlar Besiktasli deme,biz Türk milleti genelde ayniyiz

Bu kez farklı yahu. Sen 32 yaşındasın böyle bir dönem hatırlıyor musun ? 14 yıllık dönemde bile biz bu kadar ezilmedik diye biliyorum yahu. Derwall'i taşladı bu taraftar zamanında şampiyon olamama ihtimali var diye, şimdi ise Adnan Polat istifa diye bağırttırmıyor. Tribünden yönetimine, futbolcusundan, teknik heyetine kadar her şeyin berbat olduğu başka dönem var mıdır ?

Bu kez farklı yahu. Sen 32 yaşındasın böyle bir dönem hatırlıyor musun ? 14 yıllık dönemde bile biz bu kadar ezilmedik diye biliyorum yahu. Derwall'i taşladı bu taraftar zamanında şampiyon olamama ihtimali var diye, şimdi ise Adnan Polat istifa diye bağırttırmıyor. Tribünden yönetimine, futbolcusundan, teknik heyetine kadar her şeyin berbat olduğu başka dönem var mıdır ?

Ben böyle bir dönem hatirlamiyorum,kolay kolay düzeleceginide sanmiyorum,benim demek istedigim Adnan Polat taraftarin gazini almasini iyi bilir,taraftarin geneli icin konusuyorum,kimse üstüne alinmasin,örnegin Misimovic transferi taraftari susturmak icin yapildi

Scoutgs'deki bazı arkadaşlar duydukları her oyuncuyla anlaştığımızı sanıyorlar galiba.Aslantepe'ye yakışacak kadro 15 milyon euroyla kurulmaz önce bunu idrak etmeleri gerek.Tabi Aslantepe'ye yakışacak kadrodan kasıtları nedir bilemem ama bizim Yaz döneminde sütten ağzımız epey yandı artık yoğurdu üfleyerek bile yiyemiyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt