- 20 Haziran 2009
- 14.961
- 0
- 1.531
Cevap: Transfer Nöbeti
Bradley'i solda sıfır bırakacak kişi gelir mi acaba?
Bradley'i solda sıfır bırakacak kişi gelir mi acaba?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Bilmiyorum bahsedildi mi ama ben yine de yazayımScoutgs adminlerinden Rıfkı Soylu:''Aslantepe'ye yakisan takim kurulmakta.Olacaklari görüyorum.1 sene sonra bu zamanlar Büyük Baskan diye inler buralar.Ortalik 3 hafta'ya falan zaten kendiliginden senlenir''
![]()
Bu arada benim tahminim Misimovic ayrılmayacak takımdan. Hagi ile arası yapılacak..
Bilmiyorum bahsedildi mi ama ben yine de yazayımScoutgs adminlerinden Rıfkı Soylu:''Aslantepe'ye yakisan takim kurulmakta.Olacaklari görüyorum.1 sene sonra bu zamanlar Büyük Baskan diye inler buralar.Ortalik 3 hafta'ya falan zaten kendiliginden senlenir''
![]()
![]()
İş işten geçti.![]()
![]()
O sitede sene başında son yılların en dinamik ve kaliteli Galatasaray'ı geliyor dendi..Ortalıkta ne dinamizm var ne Galatasaray.
Galatasaray taraftarı bu kadar rezilliği tarihinde yaşamadı. İsterse Messi, Ronaldo, Torres hücum hattını oluştursunlar şahsen bu yönetime destek falan olmam. Galatasaray'ı yönettiği şirketlerden farksız gören, Fener başkanının özentisi olan adamlar, bu kulübü yönetmesinler.
Bizim insanlarimiz cabuk unutur,daha dün yeter Yildirim Demirören diye bagiranlar vardi,onlar Besiktasli deme,biz Türk milleti genelde ayniyiz
Bu rezillik onlara yeter. Is isten gectikten sonra Galatasaray´a yakisir kadro kurulsa ne yazar? Galatasaray tarihinde bu kadar ezilmedi. Bu utanc unutulmaz. Unutulmamali.
Bizim insanlarimiz cabuk unutur,daha dün yeter Yildirim Demirören diye bagiranlar vardi,onlar Besiktasli deme,biz Türk milleti genelde ayniyiz
Bu kez farklı yahu. Sen 32 yaşındasın böyle bir dönem hatırlıyor musun ? 14 yıllık dönemde bile biz bu kadar ezilmedik diye biliyorum yahu. Derwall'i taşladı bu taraftar zamanında şampiyon olamama ihtimali var diye, şimdi ise Adnan Polat istifa diye bağırttırmıyor. Tribünden yönetimine, futbolcusundan, teknik heyetine kadar her şeyin berbat olduğu başka dönem var mıdır ?
![]()