- 15 Eylül 2009
- 65.405
- 11.805
- 2.993
Cevap: Transfer Nöbeti
Unutmak yok, gelecek ay R10'u bekleyecegiz burda.
necati ne güZel unuttuyduk ya![]()
Unutmak yok, gelecek ay R10'u bekleyecegiz burda.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
necati ne güZel unuttuyduk ya![]()
Haldun Santa Cruz transferiyle geri dönecek.
yahu metin ne hakani, ne Seveti ya.
artik ne biz onlara, ne onlar bize tehammül eder bu satten sonra.
hakan mesela son macta, ilk yari bitikten sonra "degistirin beni, cikmak istiyorum" diyip cikti, yani kisaca "yeter ulan" dedi.
servet zaten bitti.
hasan sas "iyi bir teklif gelse, kacip gidecekler" diyor bunlar icin.
artik hic degilse Hakan ve Servet'i silelim kafamizdan bence.
İkinci Yarıda şu takımla sahada olalım..
-----------------------------------------Karcamerskas-----------------------------------
Sabri-------------------Neill------------------------------Serdar(Servet)----------Hakan
--------------------------------Cana-----------Mehmet Ekici----------------------------
Sercan---------------------------------Misimovic---------------------------------Arda
----------------------------------------Baros-----------------------------------------
Yedekler: Aykut,Servet,Çağlar,Berkin,Tunay Torun, Taner Yalçın, Emenike, Pino,Yekta,Ahmet,İlkay
Karcamerskas: 2 milyon
Serdar kesimal: 4 Milyon
Emenike: 5 Milyon
Sercan: 5 Milyon
Tunay: 2 Milyon
Taner: 2 milyon
Mehmet Ekici: 3 Milyon
İlkay: 5 Milyon
---------------------------------------------
28 milyon
Zan+Aydın+Ali+Barış+Sarp+Kewell+Insua+Serdar Özkan+Ufuk+Battal bize takasta 5-10 arası bin indirim sağlar diye düşünüyorum.
15-20 milyon arası bir raka yukarıdaki kadro kurulur bence.
-----------------------------------------Karcamerskas-----------------------------------
Sabri-------------------Neill------------------------------Serdar(Servet)----------Hakan
--------------------------------Cana-----------Mehmet Ekici----------------------------
Sercan---------------------------------Misimovic---------------------------------Arda
----------------------------------------Baros-----------------------------------------
Yedekler: Aykut,Servet,Çağlar,Berkin,Tunay Torun, Taner Yalçın, Emenike, Pino,Yekta,Ahmet,İlkay
28 milyon
Zan+Aydın+Ali+Barış+Sarp+Kewell+Insua+Serdar Özkan+Ufuk+Battal bize takasta 5-10 arası bin indirim sağlar diye düşünüyorum.
yahu Metin ne hakani, ne Seveti ya.
artik ne biz onlara, ne onlar bize tehammül eder bu satten sonra.
hakan mesela son macta, ilk yari bitikten sonra "degistirin beni, cikmak istiyorum" diyip cikti, yani kisaca "yeter ulan" dedi.
servet zaten bitti.
hasan sas "iyi bir teklif gelse, kacip gidecekler" diyor bunlar icin.
artik hic degilse Hakan ve Servet'i silelim kafamizdan bence.
Aynen. Su Hakanla Servet den bu saaten sonra bi cacik olmaz. Ikiside derhal yollanmali. Takasda felan kullansinlar bagri bi ise yararlar.
Bravo, keske herkes bu yazdiklarini anlasa, malesef hala bazilari Hakan dan Servet ten umut bekliyorlar....
28 milyon
en sorunlu bölgemiz bence defansın 4 ü birden değişmesi lazım
Bence Sadece Sercan değil Mehmet Ekici de soru işareti.
Neden mi.O adamın gelme olasılığı çok düşük hadi onu geçtim orada oynarsa verim alma olasılığımız çok az, savunması zayıf çünkü.
Ama Sercan kadrodaki en büyük handikap.Bikere orta açma özelliği sıfır adamın.
Serdar Kesimal'ın bize gelmesi de çok zayıf bi ihtimal.
Ama kadro bu sonuçta hepimizin hayalleri var.Genede güzel![]()