Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bakın 2-3 yıl sonra görüşürüz diyorum başkada birşey söylemiyorum.

biz neler tartışıyoruz, millet kimi almış gen? mulan bu nöbetin birtek ilk gününde keyifli olabiliyoruz, transfersizlikten yada odun transferinden dolayı millet birbirine giriyor, sezgincik dönmüş ligtv ye göre, elde var 0 gene, bu adamda hala kurtulamadık, 2012 mayıs gelse de adam gibi bir nöbet geçirsek.

831882_w2.jpg

su adami alsak yaninda soyle de kupa getirir hemen vallahi, tam sampiyonluk hocasi...

Pazartesi günü İstanbul Arel Üniversitesi'nde olacak.Boş kağıda imza attırmayı düşünüyorum:D

besiktas sercan yildirim la gorusmelere basladi

besiktas sercan yildirim la gorusmelere basladi

Bunlar Türk futbolunun katili olacaklar.Adam almak için alıyorlar.İhtiyaçtan değil.Sonra yabancı oynatacağız diye bu çocukları yedek klübesinde bitiriyorlar.

Foruma hiç uğramayanlar, transfer dönemi ile bir bir dökülmeye başladı...

Bunlar Türk futbolunun katili olacaklar.Adam almak için alıyorlar.İhtiyaçtan değil.Sonra yabancı oynayacağız diye bu çocukları yedek klübesinde bitiriyorlar.
Öyle sırf reklam için alıyorlar, ama sami işin garip tarafı bizimkilerin ihtiyacı varken avel avel bakmaları, adamlar sercanı nerede oynatacak forvet=bobo-nobre-holosko-gelirse almedia, kanat=q7-hilbert-holosko-tabata, bizde 2 bölgede ihtiyaç karşılar öyle bakıyor adnan sezgin trene bakar gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt