Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Sercan'ı Beşiktaş'a kaptırırlarsa yönetime yazıklar olsun.

Geçenlerde Pirlo ile havaalanında karşılaştık.Galatasaray'a hoşgeldin diyebilir miyiz atık dedim.O da eliyle sus kimse duymasın dedi.Bende çok iyi futbolcusun kendine iyi bak dedim.

472598206_30c95421b5.jpg

Geçenlerde Pirlo ile havaalanında karşılaştık.Galatasaray'a hoşgeldin diyebilir miyiz atık dedim.O da eliyle sus kimse duymasın dedi.Bende çok iyi futbolcusun kendine iyi bak dedim.

472598206_30c95421b5.jpg

Hayırlı olsun iyi oyuncu fakat resimden de anlaşılacağı gibi bir Alex değil tabi.

ah ah rijkaard in istedigi futrbolcular alinmadigi icin bu durumdayiz,adama bonservisi olmayan futbolcu bul dediler,marquez guti raul tamudo yu onerdi,guti rakibimizde.olacak is degil ya

Öyle sırf reklam için alıyorlar, ama sami işin garip tarafı bizimkilerin ihtiyacı varken avel avel bakmaları, adamlar sercanı nerede oynatacak forvet=bobo-nobre-holosko-gelirse almedia, kanat=q7-hilbert-holosko-tabata, bizde 2 bölgede ihtiyaç karşılar öyle bakıyor adnan sezgin trene bakar gibi.

vallah ben sercan i bizim forvette gormek isterim sahsen

Ondan diyorumya işte sırf reklam sırf tribüne oynamak bunların yaptığı.Bizim en çok ihitiyacamız olan adamları bunlar ihtiyaç olmadığı halde bizden önce almayı başarıyor.Bizimkilerde Bonservissiz adam arasın dursun.

Kazım, G.Saray'a mı?

Fenerbahçe Kulübü, Galatasaray Başkanı Adnan Polat'ın başkan Aziz Yıldırım ile görüşerek, Kazım'ın transferi için ikna ettiği yönündeki haberin gerçeği yansıtmadığını açıkladı.

Kulübün internet sitesindeki açıklamada şöyle denildi:

''Futbolcumuz Colin Kazım Richards ile ilgili 'Galatasaray Başkanı Adnan Polat, Aziz Yıldırım'ı aradı ve Kazım'ın transferine dair yapılan görüşmede Polat, Yıldırım'ı ikna etti' şeklinde verilen haber doğru değildir. Bahsi geçen görüşmenin doğru olmamasının yanı sıra daha önce de belirttiğimiz üzere, takımımız ile ilgili verilecek tüm kararlar, sportif direktörümüz ve teknik sorumlumuz Sayın Aykut Kocaman'ın insiyatifindedir.''

Adnan Sezgin transfer hakkinda:

"Acele hareket sadece sinek yakalamaya yarar."

Her sene 4 er 5 er adam alıyoruz ondan sonrada başarı bekliyoruz.Nerede kaldı istikrar.Trabzonun kadrosu çokmu kaliteli.Bana göre aşırıda değil ama adamlarda istikrar var.Bu takımı 1 senede kurmadılar.Üstüne birde adam akıllı hoca gelince başarı geliyor.Bu arada İstanbul takımlarının rezilliğide etkili puan cetvelinde.

Sercan nasıl bjk de ya?Resmi açıklama mı oldu?

Adnan Sezgin transfer hakkinda:

"Acele hareket sadece sinek yakalamaya yarar."

Yeminle şu sercan bjk de yazısını gördükten sonra sezgin adını gördüm ya

Ya Aklıma garip garip küfürler geliyor yazıklar olsun be lanet olsun .Şu hale bak .

Kazım, G.Saray'a mı?

Fenerbahçe Kulübü, Galatasaray Başkanı Adnan Polat'ın başkan Aziz Yıldırım ile görüşerek, Kazım'ın transferi için ikna ettiği yönündeki haberin gerçeği yansıtmadığını açıkladı.

Kulübün internet sitesindeki açıklamada şöyle denildi:

''Futbolcumuz Colin Kazım Richards ile ilgili 'Galatasaray Başkanı Adnan Polat, Aziz Yıldırım'ı aradı ve Kazım'ın transferine dair yapılan görüşmede Polat, Yıldırım'ı ikna etti' şeklinde verilen haber doğru değildir. Bahsi geçen görüşmenin doğru olmamasının yanı sıra daha önce de belirttiğimiz üzere, takımımız ile ilgili verilecek tüm kararlar, sportif direktörümüz ve teknik sorumlumuz Sayın Aykut Kocaman'ın insiyatifindedir.''
bu biraz olsun rahatlatıcı bir gelişme.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt