Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
besiktas sercan yildirim la gorusmelere basladi
Geçenlerde Pirlo ile havaalanında karşılaştık.Galatasaray'a hoşgeldin diyebilir miyiz atık dedim.O da eliyle sus kimse duymasın dedi.Bende çok iyi futbolcusun kendine iyi bak dedim.
![]()
Foruma hiç uğramayanlar, transfer dönemi ile bir bir dökülmeye başladı...
Öyle sırf reklam için alıyorlar, ama sami işin garip tarafı bizimkilerin ihtiyacı varken avel avel bakmaları, adamlar sercanı nerede oynatacak forvet=bobo-nobre-holosko-gelirse almedia, kanat=q7-hilbert-holosko-tabata, bizde 2 bölgede ihtiyaç karşılar öyle bakıyor adnan sezgin trene bakar gibi.
vallah ben sercan i bizim forvette gormek isterim sahsen
pinoda esmerleşmiş bayaGeçenlerde Pirlo ile havaalanında karşılaştık.Galatasaray'a hoşgeldin diyebilir miyiz atık dedim.O da eliyle sus kimse duymasın dedi.Bende çok iyi futbolcusun kendine iyi bak dedim.
![]()
resim geç geldi iyimi?ben emenike olayını atıf sandımpinoda esmerleşmiş baya![]()
resim geç geldi iyimi?ben emenike olayını atıf sandımbura nereki milanomu
sercan bjk deymis
Adnan Sezgin transfer hakkinda:
"Acele hareket sadece sinek yakalamaya yarar."
bu biraz olsun rahatlatıcı bir gelişme.Kazım, G.Saray'a mı?
Fenerbahçe Kulübü, Galatasaray Başkanı Adnan Polat'ın başkan Aziz Yıldırım ile görüşerek, Kazım'ın transferi için ikna ettiği yönündeki haberin gerçeği yansıtmadığını açıkladı.
Kulübün internet sitesindeki açıklamada şöyle denildi:
''Futbolcumuz Colin Kazım Richards ile ilgili 'Galatasaray Başkanı Adnan Polat, Aziz Yıldırım'ı aradı ve Kazım'ın transferine dair yapılan görüşmede Polat, Yıldırım'ı ikna etti' şeklinde verilen haber doğru değildir. Bahsi geçen görüşmenin doğru olmamasının yanı sıra daha önce de belirttiğimiz üzere, takımımız ile ilgili verilecek tüm kararlar, sportif direktörümüz ve teknik sorumlumuz Sayın Aykut Kocaman'ın insiyatifindedir.''
Kaynak versene Barış.