Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

bn nacizane fikrimi söyleyim kalye kesinlikle ve ksinlikle almerianın kalcisi diego alves düşünmeliyiz...ayrıca savunmaya bir takviye bunlarda.. pasanen naldo rajkovic yada genç bir yrtenek...ortasahaya ise ibricic, emana, selçuk inan ((: , bu tarz adamalr....ileriye ise tek adayım rudnevs...ayeıca gurbetçilerde iyi olabilir türkiyeden ise volkan ı geçin beyler... başımıza bela alamya gerek yok ayrıca çokda ii bi oyuncu değil bnce ama ibrahimle sercana hayır demem....

Bakın gelmez demiyorum ama yedirmezler Rudnevs'i bize. Yönetimin böyle bir oyuncunun varlığından haberdar olduğunu da pek sanmıyorum ya.

Beyler resmi trahi ne zaman başlıyor ara transfer tam olarak 1 ocak mı

AMAURİ takıma giremiyor hep yedek alınabilir orta saha tabiki EMANA ve selçuk inan kaleye MEMO OCHAO yerli olarak

VOLKAN ŞEN - SELÇUK İNAN- defansa BOUGHERA kasadan iyi para çıkar ama taş gibi takım oluruz

------------------------OCHAO----------------------

SABRİ-------NEİLL----------BOUGERA--------ÇAĞLAR

VOLKAN ŞEN---------EMANA---------SELÇUK---------ARDA

-------------BAROS-------------AMAURİ-----------

YEDEKLER.....

PİNO

KEWELL

CANA

EMREÇOLAK

MEHMET BADTAL

MUSA ÇAĞIRAN

HAKAN BALTA

ALİ TURAN

JEM KARACAN

MEHMET ÇAKIR

çağlar iyi solbekte iyi .sergen dediydi dersiniz. benki berk neziroğullarnın solbekte oynamasından yanayım ama sanki çağlar orayı bırakmayacak benimsettircek kendini.

sezon başındaki a milli takımda amerikada arda ile sol kanatta çok iyi işler yaptı talihsiz bir sakatlık yaşadı bence hakan baltadan daa iyidir hakan joker olarak hem sol bek hem stoper olara yedekte oturtulabilir..

beyler bi rudvens efsanesidir gidiyor da bişi merak ediyorum. biraz araştırdımda lech poznan ligde liderin 11puan gerisinde 10.sırada. hani rudvens i biraz abartıosunuz gibi geliyor bana???

volkan şen ve sercan gereksiz olur. berkin cem ve anıl izlemeyi daha çok isterim

sercan gereksiz evet ama volkan şen gerçekten iyi sağ kanatta alınıcaksa bursadan volkan alınmalı

Yazıldı mı bilmiyorum..

Rıfkı Soylu (ScoutGS): Adnan Sezgin cok kisiyi utandiracak.Benden söylemesi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt