Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

beyler şuanda fransada gol krallığında bulunan moussa sow ismini sanki galatasarayla hatırlıyodum. 24yaşında 17 maçta 13 gol atmış ve lille i taşıyor. ve bilin bakalım ne kadara transfer olmuş???

BELEŞ

nie biz bu işleri beceremiyoruz:(

beyler bi rudvens efsanesidir gidiyor da bişi merak ediyorum. biraz araştırdımda lech poznan ligde liderin 11puan gerisinde 10.sırada. hani rudvens i biraz abartıosunuz gibi geliyor bana???

Aynı takım Uefa'da City ve Juventus un olduğu gruptan birinci çıktı. Toparlanırlar liglerinde sıkma canını.

bide boyunu kafama takıyorum biraz kısa benim için santrafor 1.85ten kısa olmamalı

niyemi adımız anılsa bile ki anıldı sowla geçen yaz o zamanlar adı sanı duyulmamıştı. getirsekde nerden buldular bunu diycektiniz.yani çok değişik bu taraftarların zihniyeti. artık patlamaya hazır gençleri almalıyız denemeliyiz. tutar tutmaz orası ayrı .benim gönlümde yatan iki isim var biri giovani dos santos diğeride adel taarabt:D

dicektiniz derken bana söyleme kanımın son damlasına kadar pinoyu savunmuş bir insanımdır:D bende bi tane öneride bulunayım. biliyorum brezilyalı ama brezilyalı stoperlerin iyi olduğunu düşünüyorum ve 24 yaşındaki felipe santana nasıl olur diyorum. dortmunda fazla şans bulamıyor. iri ve atletik bi adam alınmasını isterdim. neill de yavaştan yaşlanıyore sonuçta:D

4 transfer de son gün olacakmış beyler dağılabiliriz.

Yok arkadaş artık eminim bu scoutgs adnan sezginin sitesi :) Girin bakın adnan sezgini nasıl övüyorlar :) :)

Ankaragücü'nden Güven Varol ve Hürriyet bekliyorum ben. Yeni 2 Mustafa Sarp'ımız olur.

Uğur'u da geri alırlar.

Yiğit İncedemir'i de Manisa'dan alırız, o da yeni Mehmet Güven'imiz olur.

Bir de Tamas, Bratu, Petre benzeri 2 oyuncu.

Tamamdır, transfer bitti.

BCA'nın sitesinde biri ''Barış bey Gscimbom'da Sercan'ın Beşiktaş'la anlaştığı yazıyor.Kaynakları sağlammış.Ne kadar doğru bir bilginiz varmı?'' doğru mu bu? :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt