Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Stoper ikinci bölgesi yani aslen sağ bek.Sağ bek orjinli bir adamı alıp devşirme stoper yapmak saçmadır.Alınacaksa tam stoper alınmalı

Sabri satilir o zaman büyük ihtimal.

Haberde ilgilendiğimiz yazıyor..

Wotkowiak konusu mevcut orda konuşalım derim::Her mevkide oynuyor..

Lech Poznan'ın, Avrupa'da ki başarısındaki en büyük pay sahiplerinden biri. Sadece UEFA maçlarını izledim. Çok iyi bir izlenim bırakmıştı bende. Söylenildiği gibi 1,5-2 Milyona gelirse çok iyi transfer olur.

Hımm hadi hayırlısı bakalım

Wojtkowiak'ın en iyi oynadığı mevki sağ bektir. Stoper, sol bek ve önliberoda oynamışlığı varmış.

Merih, Neill de öyle degilmi zaten. Gerektiginde iki bölgede de oyniyabiliyor.

Ben kendisini tanimiyorum tabi, bana göre defansa 2tane yabanci almak iyi olmaz. Orta sahaya daha acil transfere ihtiyacimiz var.

Ama sağ bek için biraz hantal bir oyuncu gibi sanki.

Gelirse zaten stoper oynar, Sabri-Serkan dururken yabancı hakkımızı sağ beke harcayacak kadar güçlü bir yerli kadromuz yok maalesef.

ne saçma transfer hamleleridir bu ya! devre arası 2 tane topçu alın yabancı kaliteli yeter ve alabiliyorsak yerli genç oyuncular! bizim takım şu an hedefsiz ama maç kazanmak için banko 2 transfer şart 1. kaliteli bir golcü 2. emre belözoğlu tarzı bir orta saha (ama çirkef olmayan hali) 2 temiz transfer yeter devre arası için. neymiş yok sağ bek yok sol bek geçiniz bunları. forvet alın önce orta saha alın.

az önce fm oynuyordum, lech poznan takımının infosuna baktım, Wojtkowiak takımın favorilerli arasındaydı :) ama oyunda queen park rangers'a transfer olmuş :) sağ bek ve stoper görünüyor.

scout gönderdim, en iyi bekimiz fabio ama bu da fena değil iş görür dediler :)

neyse işin oyun kısmı bir yana. stoper oynayacaksa iyi bir tercih olabilir belki ama sağ bek olarak alınacaksa acil bir bölgemiz değil yani. sabri var ki bence serkan da idare eder.

Pique-Puyol gelsin stopere 1 ay sonra emekliye ayrılırlar bizim orta saha yüzünden. Yahu orta sahaya minimum 1 tane adam lazım ama bir tane orta saha ile ilgili transfer haberimiz yok. Fenerbahçe'de orta saha kaynıyor, adamların transfer politikasında hala orta saha var. Adnan's takımı sabote etmeye devam ediyor.

Transfer dönemi ne zaman açılıyor?

sezer öztürk volkan şen sercan yıldırım ibrahim akın selçuk inan. ve 3-4 tane gurbetçi alınmalı sezon sonu. sabri ve arda dışında yerli futbolcumuz yok kapsamlı bir yerli hamlesi şart! barış ve serkan çalıkı almanya 3.ligden aldık yine oynadılar vardır bunlardan iyileri de bulmak önemli!

izledinmi hantal diyosun ?:D

Eğer Lech Poznan'ın sağ bekteki elemanı buysa, evet; Rudnevs'i takip ederken izlemiş bulundum.

Milli Takım'da stoper oynuyormuş bir de sanırım.

Her neyse, eğer gelirse bu adam stoper için geliyordur. Dediğim gibi, sağ beke yabancı alacak lüksümüz yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt