Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Pasaport nasıl sorun oluştuyor ben anlamadım. Kulüp beğenir, çalışma izni vs. vs. çıkartır.

Bunun ne gibi sakıncası var? Sınır ya da kontejan gibi bir şey mi var bunun için?

Emre, Okan, Hakan, Tuncay vs. vs. de AB dışı gibi değerlendirilmiyor mu o zaman? Onlar neden fazla sıkıntı yaşamadı?

Bunun sıkıntısını nihat ve rüştü yasadı hatta kulupler bilerek isteyerek oyuncularını kendilerine sikayet ettirdiler ve ab statüsünden yararlandılar.

Bildigim kadarıyla ingilterede daha teferruatlı ispanya ve italyada 2 ab dısı oyuncu alabiliosun

Bunun sıkıntısını nihat ve rüştü yasadı hatta kulupler bilerek isteyerek oyuncularını kendilerine sikayet ettirdiler ve ab statüsünden yararlandılar.

Bildigim kadarıyla ingilterede daha teferruatlı ispanya ve italyada 2 ab dısı oyuncu alabiliosun

Eğer sınır varsa anladım onu da çok düşünüp kullanıyorlardır o zaman. Sanırsam bu AB değil de belki şimdilerde UEFA'ya bağlı olup-olmama şeklinde değişmiştir. Belki tüm Avrupa kıtasındaki ülkeleri o kapsamda değerlendiriyorlar işte bu Avrupa kupasına katılan dünya kupasına da Avrupa kıtası elemelerinden geçen ülkelerin tüm oyuncular AB sayılıyorlardır belki. Fakat sınırı ilginç geldi. Neyse.

Bu arada Ochoa iyidir iyi:) En azından bu riske değer diye düşünüyorum...Leo Franco'dan filan kesin iyidir;)

Olmasa bile o kadro kurulduğu takdirde Ochoa'ya da pek bir iş düşmez zaten:D

beyler kafam güzel alttan alın ve özet geçin.. kim geliyor kim gidiyor?

scoutGS'den Rıfkı Abi :

Alıntı:

Bradley'i cebinden cikaracak iki adam ile görüsülüyor diyeyim ve kacayim.

Alıntı:

Verecegi tek bilgi yaslari olsun.Ikiside 25'den genc.Bu sefer sadece isimleri degil futbolculuklarida büyük.

Bu kadar yeter. :D bence vidal neden olmasın yaşı 23.futboluda bi o kadar büyük.

Orda üyeligi olan biri ona; ok kib bye desin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt