Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Scoutgs 'nin avukatı yada sahibi falan mısın? Scoutgs fotomaçtan farksız yine çıktılar meydana.

:D

Evet, bende farkettim. Sadece transfer sezonlarında ortaya çıkıyorlar. İşleri güçleri reklam zaten. Ben sizin yerinizde olsam o sitenin haberlerinin yasaklanması talebinde bulunurdum yönetimden. Emin olun en büyük destekçilerinizden biri olacağım.

:D

Evet, bende farkettim. Sadece transfer sezonlarında ortaya çıkıyorlar. İşleri güçleri reklam zaten. Ben sizin yerinizde olsam o sitenin haberlerinin yasaklanması talebinde bulunurdum yönetimden. Emin olun en büyük destekçilerinizden biri olacağım.

Rosicky ile Ledesma uçaktaymış Pires 'le beraber. Bu adamlara mı güveneyim? İlk yazdıkları gün kesin scoutgs 'nin yalanı olduğunu yazmıştım. Şimdi ne yazarlarsa yazsınlar inanasım yok kaldı ki basında geçiyor zaten.

Fiorentina'nın 19 yaşında bir 10 numarası var. İlginç bir ismi var şimdi aklıma gelmedi onu getirirlerse büyük iş yapmış olurlar ama nerde bizde öyle bir zihniyet.

Rosicky ile Ledesma uçaktaymış Pires 'le beraber. Bu adamlara mı güveneyim? İlk yazdıkları gün kesin scoutgs 'nin yalanı olduğunu yazmıştım. Şimdi ne yazarlarsa yazsınlar inanasım yok kaldı ki basında geçiyor zaten.

Bildikleri transferleri de yazarak cevap verebilirdim ama hiç gerek yok çünkü aynı şeyleri söylüyoruz zaten. Ön ayak olun ve haberlerinin yayınlanmasını yasaklayalım işte, reklamlarını da yapmamış olurlar böylece.

Scoutgs ye yüklendiğiniz kadar B-C-A ya veya Yalçın Dümere yüklendinizmi acaba.

Bildikleri transferleri de yazarak cevap verebilirdim ama hiç gerek yok çünkü aynı şeyleri söylüyoruz zaten. Ön ayak olun ve haberlerinin yayınlanmasını yasaklayalım işte, reklamlarını da yapmamış olurlar böylece.

Eksik bakma olaylara. Scoutgs hiç mi hata yapamaz, sen yapmıyorsun demiş biri diğerine. Hata yapabilir, doğru da yapabilir ama inanmak bana kalmış. Scoutgs hiç tutturdu mu? Tutturmuştur, doğrudur. Fotomaç, Fanatik de tutturuyor bazen. Bu bana kalmış bir olay. Yasaklansın, yasaklanmasın, reklam şu bu gibi bir derdim yok. İnanan kadar inanmayan var. İnan inandığını söylediği zaman sana batmıyorsa inanmadığını söylediği zaman da batmasın.

Sağlıcakla kal.

Taner Yalcin transferi bitmedi. Öyle seyler yazmayin. Daha yeni yeni nabiz yoklamaya baslamistir yönetim bazi futbolcular konusunda. Ayrica Almanlar hicbir futbolcusunu kolay kolay yollamaz. Herzaman almak isteyen takimlari zorlarlar. Bir arkadas Taner Yalcin´la önlibero problemi bitmistir yazmis. Kesinlikle öyle birsey yok. Orta sahaya kesinlikle tecrübeli ve güven veren bir oyuncuya daha ihtiyacimiz var. Ben Taner Yalcin´i Mustafa Sarp, Baris Özbek, Ayhan Akman´dan bosalan yerlere düsünüyorum. Kadro derinligi acisindan iyi bir hamle olur. Eger Taner Yalcin´in gelir gelmez show yapacagini düsünüyorsaniz cok yaniliyorsunuz. Ondan sonra da kadroya saydirip duruyorsunuz. Her gelene ilac olur diyorsunuz. Öyle birsey yok. Taner cok genc bir futbolcu. Daha gelisime ihtiyaci var. Ama kesin olan birsey var ki, Baris Özbek´ten kat be kat kalitelidir Taner.

Eksik bakma olaylara. Scoutgs hiç mi hata yapamaz, sen yapmıyorsun demiş biri diğerine. Hata yapabilir, doğru da yapabilir ama inanmak bana kalmış. Scoutgs hiç tutturdu mu? Tutturmuştur, doğrudur. Fotomaç, Fanatik de tutturuyor bazen. Bu bana kalmış bir olay. Yasaklansın, yasaklanmasın, reklam şu bu gibi bir derdim yok. İnanan kadar inanmayan var. İnan inandığını söylediği zaman sana batmıyorsa inanmadığını söylediği zaman da batmasın.

Sağlıcakla kal.

Kusura bakma terbiyesiz bir adam olduğunu düşünmeyip cevap yazmıştım, değmezmişsin...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt