Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Heh yaşa o çocuk fazla izlemedim ama bana iyi oyuncu gibi geldi.Piyasası nasıl bize gelme olabilitesi varmı?

Fiorentina bu tip genç yetenekli oyunculara yöneldi. Patlatmadan satacaklarını sanmıyorum, satarlarsa da yıldız olabileceğinden umutlarını kestikleri içindir en fazla Stoch etkisi yapar bizde. Zor yani, alacaksak Partizan'dayken almak lazımdı, Avrupa'ya geldikten sonra zor oluyor bu tip oyuncuları almak.

Birbirinizi kırıcı kelimeler kullanmayın lütfen. ScoutGS'ye inanan inanır, inanmayan inanmaz.

Fiorentina bu tip genç yetenekli oyunculara yöneldi. Patlatmadan satacaklarını sanmıyorum, satarlarsa da yıldız olabileceğinden umutlarını kestikleri içindir en fazla Stoch etkisi yapar bizde. Zor yani, alacaksak Partizan'dayken almak lazımdı, Avrupa'ya geldikten sonra zor oluyor bu tip oyuncuları almak.

patladiktan sonra nesini alicaksin Cenk )))

Şimdiden sinirler böyle tavan yaparsa Adnan Sezgin bizleri katil yapar.

Sen bana sırıtarak, alaycı cevaplar yazmadan önce de aynı -anlıyorumki göstermelik- hassasiyetini takınsaydın keşke. Tarzın bu sandım.

Alaycı cevaplar mı? O kelimeleri kullanmadan önce keşke niyetimi anlamaya çalışsaymışsınız. Yazdıklarımda gayet ciddiydim ve bunu daha önce de dile getirdim. ScoutGS üzerinden bu forum içerisinde çok gereksiz tartışmalar dönüyor ve şahsım adına ben bu durumdan rahatsız oluyorum. Sizin mesajınız aracılığı ile de bunun çözülebileceğini düşünmüştüm ama maalesef yine aynı gereksiz tartışmaya döndü bu olay.

Uzatmanın bir anlamı yok, forumdaki diğer arkadaşlar kusura bakmasın. Sağlıcakla kalın...

Adnan Sezgin bir Güiza sürprizi yapmasın beyler , ne dersiniz ?:D Malum golcu eksikliği var , ligi tanıyor . Korktum lan :D

Vayy arkadaş. Laf atanlara'da bak sen. Sanki kendileri çok iyi biliyor. Neyse , sinirimi bozmucam...

Taner bitmiştir. Kimse hayal kurmasın ; )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt