Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Vayy arkadaş. Laf atanlara'da bak sen. Sanki kendileri çok iyi biliyor. Neyse , sinirimi bozmucam...

Taner bitmiştir. Kimse hayal kurmasın ; )

Rifki Soylu

Bu analizi transfer haberiymis gibi yorumlamayin arkadaslar.Diger analizlerimiz gibi sadece bir öneri.Ki bu oyuncunun varligindan zaten kulübümüzde haberdardir büyük olasilikla.

Medya'da cikan haberlere ekleme olarak görün diger genc potansiyllerde oldugu gibi

Bu arada hazır adı geçmişken, eğer çok fahiş fiyatlar söz konusu olmadığı müddetçe Karabükspor'un devre arasında Emenike'yi satacağını zannetmiyorum. Büyük ihtimalle sene sonunda çıkacak daha çok alıcı ile birlikte yüksek bir fiyata satışını gerçekleştirmek isteyeceklerdir.

Taner'in boyu 1.87'miş. Yaşına göre güzel fiziği var ayrıca.

gecen yilki buyuk hayal kiriligndan sonra scoutgs ye inanmak veya guvenmek zor artik benim icin.

gecen yilki buyuk hayal kiriligndan sonra scoutgs ye inanmak veya guvenmek zor artik benim icin.

Geçensene Twitter da biri vardı hatta son dakikada Baptista heran olabilir demişti.Öncesindede bir çok transferi bilmişti.Hatırlayan varmı acaba o şahsı.

Bir ofansif orta saha oyuncusu, hatta playmaker diyorlar, yani cok uzun boyu bir playmaker icin, hic istemiyorum bu kadar uzun boylu playmaker. Düz oluyorlar genelde Ahmet, kic.ni kaldirana kadar kiyamet kopuyor..

Taner için çift yönlü diyolla. Ballack tarzı bir oyuncuymuş.

Hayatimi tehlikeye atamam diyorsun yani benim gibi, son olaydan sonra 3 gün odamdan cikamadim, oksijan icin pencereyi bile acmadim. En iyi arkadasim tarafindan, arkadan vurulmus gibiydim, ölü gibiydim, hayata küsmüstüm, artik yasayipta ne yapicagimi bilmiyordum )))))

Hayatimi tehlikeye atamam diyorsun yani benim gibi, son olaydan sonra 3 gün odamdan cikamadim, oksijan icin pencereyi bile acmadim. En iyi arkadasim tarafindan, arkadan vurulmus gibiydim, ölü gibiydim, hayata küsmüstüm, artik yasayipta ne yapicagimi bilmiyordum )))))

aynen renktas hic sorma akilandim artik bir kere yandi agizim suttan kendimi en kotu duruma hazirlamisim sizede tavisye ederim sonra acisi daha az hafif olur..

[video=youtube;VPWTYxX3hsU]https://www.youtube.com/watch?v=VPWTYxX3hsU[/video]

Hayatımın en büyük şokunu Sercan'ı tüpçüye veya ameleye kaptırırsak yaşarım herhalde.

aynen renktas hic sorma akilandim artik bir kere yandi agizim suttan kendimi en kotu duruma hazirlamisim sizede tavisye ederim sonra acisi daha az hafif olur..

ama gercekten ya, hala düsünüyorum, nasil da inanmistim, sanki imza attilar, hersey oldu bitti, maca cikmalari kalmisti, o kadar yani )))

rijkaardla artik " tiki taka" oynamak icin hersey hazir, baslasin maclar diye geciyordu icimden )))

bu daha genc pismesi lazim lafinada kil oluyorum yaw :) arsenalde 16 yasindaki cocuk sampioynlar liginde oynayinca vay be derler ama bize gelince daha cok genc tecrübesiz derler :)) türkiyede bu mantik devam ettigi sürece bir b olmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt