Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Taner Yalcın ile anlaşmak üzereyiz. Tottenham-Chelsea maçında gündemimizde olan Kranjcar ve Jenas 18 kişilik kadroda yer almıyorlar. Not:2 oyuncuda sakat veya cezalı değildir bide bu çıktı aslan gönüllüler twitterdan.

Hatta Gana'lı forvet çokfena esiyola ile genç İsveç'li stoper olof bırakallasen ilede anlaşmışlar.

Herkes Adnan Sezgin eli dolu dönecek zannederken uçaktan sadece kendisi iner :).

Hala gidipde Baptista'yi alirsa A.Sezgin geri zekalinin en önde gidenidir.

[video=youtube;VPWTYxX3hsU]https://www.youtube.com/watch?v=VPWTYxX3hsU[/video]

Bu videoda da Taner'in pasları ve şutları var. Ayrıca Fener'e frikikten bir gol atmış.

ne uçağından bahsediyorsunuz, sezgin o kadar para verir mi?

biner otobüse gelir.

transferler neden hep geç geliyor sanıyorsunuz.

yazık yazık taraftarın düşdüğü şu duruma bak vah ben senin Polat :@

Ne olursa olsun en az 6 tane kaliteli yerli oyuncu almaliyiz. Yabanciyi bos verelim bence devre arasi transfer sezonunda. Zaten giden gitmis. Alsigimiz genc Turkler bir birine alissin sezon sonu 2-3 kaliteli yabanci ile iyi bir takim oluruz. Zaten elimizde olan yabancilarla da kaliteli takim oluruz bu Turk oyuncular alindiktan sonra. Neill, Cana, Misimovic, Baros gibi oyuncularin kiymetini bilmeliyiz. Insua da derdim ama, malesef gonderilecek buyuk ihtimal.

Gençleri alırlarsa umarım 3 hafta sonra ıslıklanmazlar stadta. Gençleri alırlarsa artık işin önemli bir bölümü teknik heyette. Monte edecekler artık ihtiyaçlarına göre mesala Taner'i box to box mı yapacaklar, kanat mı yapacaklar ona göre geliştirmeye çalışacaklar. Sonuçta genç oyuncular geliyorsa teknik heyetin bu özelliklerinin de gelişmesi gerekir. Bakalım göreceğiz. Umarım 3 ay sonra FEZ falan gitsin diye tekrar yer yerinden oynamaz. Sonuçta taraftarlar genç oyuncu istiyorlar bunun riskine de katlanmak zorundalar ve gerekirse 1 yıl sabretmeliler. Herkes için sınav olacak önümüzdeki dönem.

Ben halen genç transferlerini çok riskli buluyorum, çünkü bizim öyle bir mentalitemiz yok son yıllarda alıp oyuncuları geliştirmek üstlerine koymak gibi. Barış orda, Aydın halen genç Aydın, Emre iki yıldır ha oldu ha olacak vs. vs.

Adnan Sezgin'in transfer listesi:D

sinopta kurkamp (hollanda)

çokfena esiyola (gana)

nediyon lansen (norveç)

aferin sanabe (nijerya)

onebe kimlanbu (ugandalı sağ açık)

vermidon ha*** (sırp sol açık)

bi geliversen (norveç asıllı danimarkalı)

bunun olurukaça (nijerya yöresinden)

onegol dube (meksika)

pasver miyonhiç (yugoslav forvet)

hadiiyi dersler (alman forvet)

verecen el-mahkum (tunuslu müzmin yedek)

benyapmam yeminbillah (mısırlı kasap ortasaha)

olof bırakallasen (isveçli genç defans)

zuhaha ehue (togolu sağ açık)

labidur hyardiøsunn (izlandalı sağ bek)

nedyøn olmsen (norveçli ortasaha)

adam youssef-youssef sichards(fas asıllı ingiliz sağ açık)

artistim nevarlan (uruguaylı yırtıcı forvet)

tutamazsan iazaroff (japon-rus santrafor)

d'efansen belkemy (ana fransız baba irlandalı)

elvar penaltı (boşnak)

Goal.com da Misimoviç-Grafite takası gündemde diyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt