Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Adnan Sezgin'in transfer listesi:D

sinopta kurkamp (hollanda)

çokfena esiyola (gana)

nediyon lansen (norveç)

aferin sanabe (nijerya)

onebe kimlanbu (ugandalı sağ açık)

vermidon ha*** (sırp sol açık)

bi geliversen (norveç asıllı danimarkalı)

bunun olurukaça (nijerya yöresinden)

onegol dube (meksika)

pasver miyonhiç (yugoslav forvet)

hadiiyi dersler (alman forvet)

verecen el-mahkum (tunuslu müzmin yedek)

benyapmam yeminbillah (mısırlı kasap ortasaha)

olof bırakallasen (isveçli genç defans)

zuhaha ehue (togolu sağ açık)

labidur hyardiøsunn (izlandalı sağ bek)

nedyøn olmsen (norveçli ortasaha)

adam youssef-youssef sichards(fas asıllı ingiliz sağ açık)

artistim nevarlan (uruguaylı yırtıcı forvet)

tutamazsan iazaroff (japon-rus santrafor)

d'efansen belkemy (ana fransız baba irlandalı)

elvar penaltı (boşnak)

muuaahahhahah süper :D

wolfsburg geri almaz misimovic'i, diego'yu aldılar sonuçta, tutup birini yedek bırakamazlar.

misimovic'in 2. yarı oynayacağını hayal ediyorum hala. çünkü dediğim gibi wolfsburg'a dönemez. bir ihtimal rusya'ya satılabilir, orada ligler bittiği için ama istemez bence.

korkum polat'ın 4 yabancı içinde onu da sayması.

Gençleri alırlarsa umarım 3 hafta sonra ıslıklanmazlar stadta. Gençleri alırlarsa artık işin önemli bir bölümü teknik heyette. Monte edecekler artık ihtiyaçlarına göre mesala Taner'i box to box mı yapacaklar, kanat mı yapacaklar ona göre geliştirmeye çalışacaklar. Sonuçta genç oyuncular geliyorsa teknik heyetin bu özelliklerinin de gelişmesi gerekir. Bakalım göreceğiz. Umarım 3 ay sonra FEZ falan gitsin diye tekrar yer yerinden oynamaz. Sonuçta taraftarlar genç oyuncu istiyorlar bunun riskine de katlanmak zorundalar ve gerekirse 1 yıl sabretmeliler. Herkes için sınav olacak önümüzdeki dönem.

Ben halen genç transferlerini çok riskli buluyorum, çünkü bizim öyle bir mentalitemiz yok son yıllarda alıp oyuncuları geliştirmek üstlerine koymak gibi. Barış orda, Aydın halen genç Aydın, Emre iki yıldır ha oldu ha olacak vs. vs.

Barış'ı yanılmıyorsam 2. veya 3.ligten aldık. Adı sanı duyulmamıştı şuan alacaklarımız gibi değildi.

Yani böyle performans vermesi normal.

Aydın'ı sürekli oynatsak üstüne koyarak devam eder ama birtürlü ardarda oynayamadı şimdilik iyi bir yedek.

Emre de fiziğini geçen senelere göre geliştirdi. Burnu kırıldı şimdi maske ile oynayabilecek durumda galiba.

İleriki haftalarda göreceğiz durumunu.

mesela seni ne demek hangi taraftar?

iyi bir oyuncu gelecek diye ümitle bekliyoruz transfer nöbeti adı üstünde ;)

valla renkdaş umut filan kalmadı tek umudum adnan sezginin istifa ettiğini duymak...

messi iniesta xavi üçlüsünü bile getirse kar etmez artk.

çokfena esiyola (gana)

nediyon lansen (norveç)

aferin sanabe (nijerya)

onegol dube (meksika)

elvar penaltı (boşnak)

Adam dusunmus, yazmis. :D Cok guzel. :D

Ya bir de nasıl yabancı transferi önemli değil. Kulbilge+Arda+Sabri+Kesimal+Taner diyelim. Bu Türk oyuncular kalite olarak diğer takımların yerlilerinden aşağı mı olacaklar, hayır. Fakat işte gene yabancılar belirleyici olacak. Yok Türk forvet falan hatta düzgün kanat oyuncuları en iyisi Arda o da bizde. Yabancı transferi de çok önemli. Sonuçta yaptıkları yerli transferine göre diğer mevkiler için yabancı transferi gündeme gelecek. Yabancı her mevki için bulunabilir, kolay fakat defans olsun, sol bek olsun, kanatlar olsun, forvet olsun çok fazla Türk alternatifleri yok. Kesimal+xxx bir iki oyuncu bir şekilde defans alternatifleri ki onda bile emin değiliz çoğumuz kesin tutarlar diye, Baştaş falan zor bizim takımda gelsin ona da hemen küfürler edilebilir. Sonuçta ikisini karma yapmaları lazım yerli ve yabancı-dengeli buldukları yere göre bir paylaşım yaptırmaları lazım ve Türk yerli konusunda ellerinde bence çok fazla alternatif yok. Ya 15 milyon Volkan+Sercan biter transfer bütçesi ya da diğer yol.

Ya bir de nasıl yabancı transferi önemli değil. Kulbilge+Arda+Sabri+Kesimal+Taner diyelim. Bu Türk oyuncular kalite olarak diğer takımların yerlilerinden aşağı mı olacaklar, hayır. Fakat işte gene yabancılar belirleyici olacak. Yok Türk forvet falan hatta düzgün kanat oyuncuları en iyisi Arda o da bizde. Yabancı transferi de çok önemli. Sonuçta yaptıkları yerli transferine göre diğer mevkiler için yabancı transferi gündeme gelecek. Yabancı her mevki için bulunabilir, kolay fakat defans olsun, sol bek olsun, kanatlar olsun, forvet olsun çok fazla Türk alternatifleri yok. Kesimal+Toprak , Baştaş falan zor bizim takımda gelsin ona da hemen küfürler edilebilir. Sonuçta ikisini karma yapmaları lazım yerli ve yabancı-dengeli buldukları yere göre bir paylaşım yaptırmaları lazım ve Türk yerli konusunda ellerinde bence çok fazla alternatif yok. Ya 15 milyon Volkan+Sercan biter transfer bütçesi ya da diğer yol.

Bizim takimin son 2.5 yilda altigi yabancilarin yuzde 80'i kaliteliydi ama, iste. Bu forumda 2.5-3 yildir soylenen seyleri simdi yapmaga calisiyorlar. Onu da yapmaga calistiklari belli degil. Neill-Insua-Cana-Misimovic bu dedigim oyunculari alirlarsa rahat gotururler bizi. Baros'un sakatlanma durumu icin de 1 tane normal yabanci forvet alirlarsa ve kalan yari sezona hazirlik devresi gibi bakarsak takim cok iyi oturur bence. ama, ben bu transfer doneminden de fazla umitli degilim.

Bu sezon şampiyonluk takıntısı yok onun için takımı paldır küldür bedava diye müzmin sakat veya kazma futbolcuları alel acele doldurmak yanlış olur.Arkamızdan kovalayan yok önce yerli revizyonuna yönelelim şu anki bütçeyle ve bunu yüzde 90 iyileştirelim kaliteli yerlilerle.Yabancı transferi yaza yapılsa daha iyi olur çünkü en fazla kazanabilecek olduğumuz bu sezon türkiye kupası şimdiden seneye hazırlanmalı onun için.

Bu sezon şampiyonluk takıntısı yok onun için takımı paldır küldür bedava diye müzmin sakat veya kazma futbolcuları alel acele doldurmak yanlış olur.Arkamızdan kovalayan yok önce yerli revizyonuna yönelelim şu anki bütçeyle ve bunu yüzde 90 iyileştirelim kaliteli yerlilerle.Yabancı transferi yaza yapılsa daha iyi olur çünkü en fazla kazanabilecek olduğumuz bu sezon türkiye kupası şimdiden seneye hazırlanmalı onun için.

Altina sayisiz kere imzami atiyorum.

Tamam işte Cahangir Neill+Cana+Baros 3 yabancımız var. Misi gidici, Insua gidici, Pino bana güven vermiyor, alır mesala iki tane box to box + bir yabancı sağ kanat + 2 yerli gene kadro iyi olur. Sonuçta yabancı oyuncuların dağılımı da önemli. Ki yabancı eksiğimiz var 6+2. Doğru yerlere yabancı alırsan yerliler bu kadar sırıtmaz. Servet, BAM gitmesin demiyorum fakat bu kadar sırıtmaz. Gene Yekta, Sezer, Cana orta sahası BAM ortasahası gibi insanları kanser edebilir.

Mesala.........

..........Ufuk...........

Sabri....Neill.....Zan(Kesimal).....Çağlar

..................Cana...........................

......Yabancı...............Yabancı........

Yabancı.................................Arda.

.....................Baroş....................

5 yerli var mesala şimdi kadroda. Yabancı transferini çok arka plana atıyorsunuz bence.

çokfena esiyola (gana)

nediyon lansen (norveç)

aferin sanabe (nijerya)

onegol dube (meksika)

elvar penaltı (boşnak)

:lol::lol::lol::lol:

Tamam işte Cahangir Neill+Cana+Baros 3 yabancımız var. Misi gidici, Insua gidici, Pino bana güven vermiyor, alır mesala iki tane box to box + bir yabancı sağ kanat + 2 yerli gene kadro iyi olur. Sonuçta yabancı oyuncuların dağılımı da önemli. Ki yabancı eksiğimiz var 6+2. Doğru yerlere yabancı alırsan yerliler bu kadar sırıtmaz. Servet, BAM gitmesin demiyorum fakat bu kadar sırıtmaz. Gene Yekta, Sezer, Cana orta sahası BAM ortasahası gibi insanları kanser edebilir.

Yekta, Sezer, Cana bence de dogru ortasaha olmaz. Ama, bence bu kadar yabanci ilen siritan Mustafa ve Baris her yabanci ile siritir. Cunki, defansa ve hucuma yabanci aliyorsak onlari bir birine baglayan oyuncularin da kaliteli olmasi lazim. Ayhan kendini zorlarsa belki bu gorevi yapar ama, onun da yasi artik gecti. Galatasaray'a en zor gunlerinde ilac olan isimlerden olmustur ama, simdi o gucte degil malesef. Onun icin orta sahaya iyi yerli oyuncular alip onlari takima alistirmak en iyisi. Yazda nokta atislari ile yabancilar alirsak iyi isleyen bir takim oluruz. Devre arasi icin ise 1, bilemedim 2 yabanci transferi bize yeter... Pino'ya ben de guvenmiyorum. Forumda cokca ovuldugu haftalarda bile kafa yapisini iyi olmadigini soylemistim.

Sırıttılar çünkü 3 tane düz orta saha oyuncusu oldu. Fenerde mesala Emre gibi bir oyuncu var ki Türkiye'deki en iyi yerli orta saha. Onlarda Topuz var onlar da ona karşın yabancı alacaklar orta sahaya. Beşiktaş desek tamamı yabancı, biri devşirme, biri de genç. Bu 3 tane orta saha biraraya binince takımdaki yerli sorunu bu kadar göze battı. Lincoln varken bu kadar sorun olmuyordu. Sonuçta yabancı transferi bence çok çok çok önemli ve nereye yapacakları da çok önemli ki orta saha tercihlerini yabancıdan kullanmalılar. Arda+Sabri+Serkan Kurtuluş+Zan............. sonra yedeklerde Ayhan ve Barış bile olabilir. Bir iki tane yerli bir şekilde Taner'dir x'dir y'dir çözüm bulurlar. Türk sorunu bence planlama hatası yaptıklarından dolayı bu kadar göz önüne çıktı. Yoksa bence dediğim gibi yabancı transferleri herkes göz ardı ediyor BAM'a takıldığı için, Ayhan, Barış yedekte dursun, sonra Taner ve Yekta alsınlar onlar yedekte dursun ya da biri oynasın, ikisi oynasın çok da sorun değiller, yerliler ile kadronu bir yere kadar getirebilirsin fakat seni gene üst noktaya çıkaracak olan yapacakları yabancı transferleri olacak.

Edit: Yerli sorunu var inkar etmiyorum fakat insanlar çok takıldı bence BAM'a. Cana+ iyi bir orta saha çift yönlü+Ayhan olsaydı bile bu kadar sorun olmayacaktı orta saha vs. vs.

çokfena esiyola (gana)

nediyon lansen (norveç)

aferin sanabe (nijerya)

onegol dube (meksika)

elvar penaltı (boşnak)

:yenieek::f68.gif:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt