- 19 Şubat 2009
- 22.460
- 4.036
- 2.483
Cevap: Transfer Nöbeti
Murat Ceylan da orta sahamıza iyi gider çift yönlü.
Murat Ceylan da orta sahamıza iyi gider çift yönlü.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Edit: Yerli sorunu var inkar etmiyorum fakat insanlar çok takıldı bence BAM'a. Cana+ iyi bir orta saha çift yönlü+Ayhan olsaydı bile bu kadar sorun olmayacaktı orta saha vs. vs.
boşuna bu nöbetler![]()
boşuna bu nöbetler![]()
Kulbilge+Arda+Sabri+Veli Kavlak+Yasin Pehlivan.... ya da buna Mehmet Ekici, İlkay falan ekle çıkar Veli'yi Yasin'i. Yekta ekle onu çıkar bunu ekle sonuç bence bundan iyi olacak fakat çok fark da yaratmayacak. Sonuçta Hamit gibi İnler gibi oyuncuları getiremeyeceklerinden yerli kalitesi bundan biraz daha iyi olacak gene mükemmel olmayacak. İşte yerli kalitesi bu olacak en fazla. Yabancılar çizecek bence gene rotayı.
Kulbilge+Arda+Sabri+Veli Kavlak+Yasin Pehlivan.... ya da buna Mehmet Ekici, İlkay falan ekle çıkar Veli'yi Yasin'i. Yekta ekle onu çıkar bunu ekle sonuç bence bundan iyi olacak fakat çok fark da yaratmayacak. Sonuçta Hamit gibi İnler gibi oyuncuları getiremeyeceklerinden yerli kalitesi bundan biraz daha iyi olacak gene mükemmel olmayacak. İşte yerli kalitesi bu olacak en fazla. Yabancılar çizecek bence gene rotayı.
Edit: Cahangir. Ayhan ve Barış yedek bekleyebilir. Türkiye'deki hiç bir kulübün hem sahadaki hem de yedek kulübesindeki Türkleri mükemmel değil. Çok abarttık bu yerli sorununu. Evet var inkar etmiyorum fakat BAM gidince, Servet gidince, İlkay'dır, Yekta'dır, xx dir y dir bundan biraz daha iyi olacak fakat çok level atlamayacağız. Gene bence level atlatacaksa yabancılar atlatacak.
Edit: Yabancı transferinde yapacakları planlama çok etkili olacak. Hatta ne olur oynasın Sabri, Zan, Çağlar, Ufuk, Arda, ...... yabancıları bir dağıtırsın çok kilit noktalara ve gene bundan kat be kat iyi kadro elde edebilirsin. Ayhan ve Barış da yedek beklesin ne olacak. Ya al iki gurbetçi onlar yedek beklesin.
4 oyuncu diyor yöneticiler ama eldeki yerlileri takasta kullnarabiliriz söyle ki,
Yabancı kaleci tercihini sezon sonuna bırakmak daha dogru. Bu yuzden Barış Özbek'i geçen sene isteyen G.Birliği'yle Serdar Kulbilge&Barış Özbek takasına girebiliriz. İki oyuncununda sezon sonu sözleşmesi bitiyor, kimse para talep edemez yani, başabaş takas olur.
Servet her ne kadar laf atsanızda ulkenin en iyi yerli stoperi. Trabzonspor almak isteyecektir, 2.5-3m euro verebileler diye dusunuyorum ama Servet gider mi, bilmem yıllık ucreti nedeniyle. Bursaspor'la takasta olabilir ama Servet'in ucreti sorun olur diye dusunuyorum Bursa için.
Ertuğrul Sağlam'ın beğendiği eski oyuncuları olan S.Özkan ve Ali Turan Bursa'ya teklif edilebilir. Zaten stoperde Stepanov hayal kırıklığı, İbrahim vasat bir stoper, Ali'den iyi değil. Stenrit'i gonderecekler Volkan dısında sag acıkları yok, S.Özkan'da işlerine yarar. Ali Turan + S.Özkan + para şeklinde Sercan ya da Volkan'dan birini makul bir fiyatla alabiliriz.
G.Antep'in hocası Tolunay sert oyuncuları seven bir hoca (tıpkı Bulent K. ve Hagi vari anti-futbol yanlısı). Eski öğrencisi M.Sarp'ı teklif edebiliriz. Antep'ten Murat Ceylan veya Serdar Kurtuluş'u alabiliriz(eski bjk'li diye laf atmayın, beğenmiyorum deseniz yeter) M.Sarp + Aykut + para şeklinde M.Ceylan ya da Serdar alınabilir.
Cahangir bunu editledim ama sen görmedin herhalde. Şuydu dediğim:
Edit: Yabancı transferinde yapacakları planlama çok etkili olacak. Hatta ne olur oynasın Sabri, Zan, Çağlar, Ufuk, Arda, ...... yabancıları bir dağıtırsın çok kilit noktalara ve gene bundan kat be kat iyi kadro elde edebilirsin. Ayhan ve Barış da yedek beklesin ne olacak. Ya al iki gurbetçi onlar yedek beklesin.
Yabancı transferinde inanılmaz derecede planlama hatası yaptıklarından dolayı yerli sorunu bu kadar öne çıktı ki aldıkları çoğu yabancıdan dürüst olalım şimdi gerekli verimi de alamadılar, bunda kendi planlama hataları da vardı, ekstra yabancılardan kaynaklanan problemler de vardı.
Bato19O5 Tunay Torun icin ciddi girisimler var. Sözlesmesi bitiyor olmasi avantaj. Taner´den sonra Tunay Torun ile anlasmak üzereyiz diyebilirim. iyi bi duyumcu sanırım. bol keseden sallamıyo. maçlara giden biri.Bato19O5 Almanya´dan hedefteki 3 genc isim: Taner Yalcin ~ Tunay Torun ~ Deniz Yilmaz
en iyi gecekondu seçilir işte ne güzel![]()