Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Murat Ceylan da orta sahamıza iyi gider çift yönlü.

Yekta, Sezer gibi oyunculara da sıcak bakmıyorum, yıllardır yakından takip ediyorum ikisini de bu saatten sonra ustune koymazlar, Sezer 2005'teki U-20'nin kotu performanslardan biriydi bence (o takımdaki (yerli)tek iyi oyuncu; Selçuk İnan'dı).

Alınacaksa, gurbetçi alınsın, Veli Kavlak'ı begendim, sol açık olarak ağır sakatlıklar geçirmiş olan Umit Korkmaz'a tercih ederim. Yasin Pehlivan'ı pek begenmesem de makul bir fiyat olursa alınmalı.

Gurbet karması:

Sinan Bolat

Malik Fathi (sene sonu sözleşmesi bitiyor, şimdi Mainz'da kiralık stoper-bek)

Ömer Toprak

Taner Yalcin

Burak Kaplan

J.P.Karacan

Deniz Yılmaz

Tunay Torun

Deniz Herber (gelecegi cok parlak ve daha az tanınan biri, almanın tam sırası)

İlkay Gundogan

Tolgay Ali Arslan

Mehmet Ekici

Hamit Altıntop

Halil Altıntop

Gökhan İnler

Veli Kavlak

Yasin Pehlivan

Edit: Yerli sorunu var inkar etmiyorum fakat insanlar çok takıldı bence BAM'a. Cana+ iyi bir orta saha çift yönlü+Ayhan olsaydı bile bu kadar sorun olmayacaktı orta saha vs. vs.

Oyle olsaydi ve devamli onlar oynasaydi problem cikmazdi ama, bunun sakatligi var kart cezasi var, falan filan. Bir de bizim tek problemimiz orta saha degildi... Servet ve Hakan Balta da dokuluyordular resmen. Onun icin alternatifleri de dusunerek bir kadro olusturmaliyiz. Zaten avrupa hedefleri icin yerli oyuncular yetmez bize. kaliteli yabancilar da gerek.. Orada sana katiliyorum.

:) Kulbilge+Arda+Sabri+Veli Kavlak+Yasin Pehlivan.... ya da buna Mehmet Ekici, İlkay falan ekle çıkar Veli'yi Yasin'i. Yekta ekle onu çıkar bunu ekle sonuç bence bundan iyi olacak fakat çok fark da yaratmayacak. Sonuçta Hamit gibi İnler gibi oyuncuları getiremeyeceklerinden yerli kalitesi bundan biraz daha iyi olacak gene mükemmel olmayacak. İşte yerli kalitesi bu olacak en fazla. Yabancılar çizecek bence gene rotayı.

Edit: Cahangir. Ayhan ve Barış yedek bekleyebilir. Türkiye'deki hiç bir kulübün hem sahadaki hem de yedek kulübesindeki Türkleri mükemmel değil. Çok abarttık bu yerli sorununu. Evet var inkar etmiyorum fakat BAM gidince, Servet gidince, İlkay'dır, Yekta'dır, xx dir y dir bundan biraz daha iyi olacak fakat çok level atlamayacağız. Gene bence level atlatacaksa yabancılar atlatacak.

Edit: Yabancı transferinde yapacakları planlama çok etkili olacak. Hatta ne olur oynasın Sabri, Zan, Çağlar, Ufuk, Arda, ...... yabancıları bir dağıtırsın çok kilit noktalara ve gene bundan kat be kat iyi kadro elde edebilirsin. Ayhan ve Barış da yedek beklesin ne olacak. Ya al iki gurbetçi onlar yedek beklesin.

:) Kulbilge+Arda+Sabri+Veli Kavlak+Yasin Pehlivan.... ya da buna Mehmet Ekici, İlkay falan ekle çıkar Veli'yi Yasin'i. Yekta ekle onu çıkar bunu ekle sonuç bence bundan iyi olacak fakat çok fark da yaratmayacak. Sonuçta Hamit gibi İnler gibi oyuncuları getiremeyeceklerinden yerli kalitesi bundan biraz daha iyi olacak gene mükemmel olmayacak. İşte yerli kalitesi bu olacak en fazla. Yabancılar çizecek bence gene rotayı.

Onlar olmazsa yabancilar cizemiyor rotayi... Onlar olsun ki rota cize bilsinler. Tamamlamalilar bir birini. ;)

4 oyuncu diyor yöneticiler ama eldeki yerlileri takasta kullnarabiliriz söyle ki,

Yabancı kaleci tercihini sezon sonuna bırakmak daha dogru. Bu yuzden Barış Özbek'i geçen sene isteyen G.Birliği'yle Serdar Kulbilge&Barış Özbek takasına girebiliriz. İki oyuncununda sezon sonu sözleşmesi bitiyor, kimse para talep edemez yani, başabaş takas olur.

Servet her ne kadar laf atsanızda ulkenin en iyi yerli stoperi. Trabzonspor almak isteyecektir, 2.5-3m euro verebileler diye dusunuyorum ama Servet gider mi, bilmem yıllık ucreti nedeniyle. Bursaspor'la takasta olabilir ama Servet'in ucreti sorun olur diye dusunuyorum Bursa için.

Ertuğrul Sağlam'ın beğendiği eski oyuncuları olan S.Özkan ve Ali Turan Bursa'ya teklif edilebilir. Zaten stoperde Stepanov hayal kırıklığı, İbrahim vasat bir stoper, Ali'den iyi değil. Stenrit'i gonderecekler Volkan dısında sag acıkları yok, S.Özkan'da işlerine yarar. Ali Turan + S.Özkan + para şeklinde Sercan ya da Volkan'dan birini makul bir fiyatla alabiliriz.

G.Antep'in hocası Tolunay sert oyuncuları seven bir hoca (tıpkı Bulent K. ve Hagi vari anti-futbol yanlısı). Eski öğrencisi M.Sarp'ı teklif edebiliriz. Antep'ten Murat Ceylan veya Serdar Kurtuluş'u alabiliriz(eski bjk'li diye laf atmayın, beğenmiyorum deseniz yeter) M.Sarp + Aykut + para şeklinde M.Ceylan ya da Serdar alınabilir.

Edit: Cahangir. Ayhan ve Barış yedek bekleyebilir. Türkiye'deki hiç bir kulübün hem sahadaki hem de yedek kulübesindeki Türkleri mükemmel değil. Çok abarttık bu yerli sorununu. Evet var inkar etmiyorum fakat BAM gidince, Servet gidince, İlkay'dır, Yekta'dır, xx dir y dir bundan biraz daha iyi olacak fakat çok level atlamayacağız. Gene bence level atlatacaksa yabancılar atlatacak.

Edit: Yabancı transferinde yapacakları planlama çok etkili olacak. Hatta ne olur oynasın Sabri, Zan, Çağlar, Ufuk, Arda, ...... yabancıları bir dağıtırsın çok kilit noktalara ve gene bundan kat be kat iyi kadro elde edebilirsin. Ayhan ve Barış da yedek beklesin ne olacak. Ya al iki gurbetçi onlar yedek beklesin.

Tamam, Ayhan Baris yedek kalsin senin hatrin icin :D ama, Servet, Hakan, Mustafa gibi takimin ve camianin huzurunu bozanlar gitsin. :)

Cahangir bunu editledim ama sen görmedin herhalde. Şuydu dediğim:

Yabancı transferinde inanılmaz derecede planlama hatası yaptıklarından dolayı yerli sorunu bu kadar öne çıktı ki aldıkları çoğu yabancıdan dürüst olalım şimdi gerekli verimi de alamadılar, bunda kendi planlama hataları da vardı, ekstra yabancılardan kaynaklanan problemler de vardı.

Takıma karakter veren genelde yerli oyuncular, yönetim(teknik yonetim, şube yoneticileri ve kulubun futbol aklı olanlar), kulup kulturu-geçmişi ve teknik direktor. Bizde şu an ne td var ne yerli oyuncu (Arda ve Sabri (Servet ve Hakan'da vardı bir zamanlar)) ne de futbol aklı.

4 oyuncu diyor yöneticiler ama eldeki yerlileri takasta kullnarabiliriz söyle ki,

Yabancı kaleci tercihini sezon sonuna bırakmak daha dogru. Bu yuzden Barış Özbek'i geçen sene isteyen G.Birliği'yle Serdar Kulbilge&Barış Özbek takasına girebiliriz. İki oyuncununda sezon sonu sözleşmesi bitiyor, kimse para talep edemez yani, başabaş takas olur.

Servet her ne kadar laf atsanızda ulkenin en iyi yerli stoperi. Trabzonspor almak isteyecektir, 2.5-3m euro verebileler diye dusunuyorum ama Servet gider mi, bilmem yıllık ucreti nedeniyle. Bursaspor'la takasta olabilir ama Servet'in ucreti sorun olur diye dusunuyorum Bursa için.

Ertuğrul Sağlam'ın beğendiği eski oyuncuları olan S.Özkan ve Ali Turan Bursa'ya teklif edilebilir. Zaten stoperde Stepanov hayal kırıklığı, İbrahim vasat bir stoper, Ali'den iyi değil. Stenrit'i gonderecekler Volkan dısında sag acıkları yok, S.Özkan'da işlerine yarar. Ali Turan + S.Özkan + para şeklinde Sercan ya da Volkan'dan birini makul bir fiyatla alabiliriz.

G.Antep'in hocası Tolunay sert oyuncuları seven bir hoca (tıpkı Bulent K. ve Hagi vari anti-futbol yanlısı). Eski öğrencisi M.Sarp'ı teklif edebiliriz. Antep'ten Murat Ceylan veya Serdar Kurtuluş'u alabiliriz(eski bjk'li diye laf atmayın, beğenmiyorum deseniz yeter) M.Sarp + Aykut + para şeklinde M.Ceylan ya da Serdar alınabilir.

Bursa'dan Volkan Sen'i alalim en azindan. Sercan'i almasak da olur.

Ufuk

Aykut

Servet

Gökhan

Hakan

Mustafa

Barış

Ayhan

Aydın

Serdar Ö.

Bunların hangilerinden kurtulursak kardır.

Cahangir bunu editledim ama sen görmedin herhalde. Şuydu dediğim:

Yabancı transferinde inanılmaz derecede planlama hatası yaptıklarından dolayı yerli sorunu bu kadar öne çıktı ki aldıkları çoğu yabancıdan dürüst olalım şimdi gerekli verimi de alamadılar, bunda kendi planlama hataları da vardı, ekstra yabancılardan kaynaklanan problemler de vardı.

Gordum.. Cevabi da yazdim yukarida. :) Bu arada yabanci transferinde planlama hatasi yaptiklari da cok dogru tesbit. Mesela, Misimovic geldiginde de ben dahil bir cok kisi sonucun neredeyse simdiki gibi olacagini dusunuyordu.

Bato19O5 Tunay Torun icin ciddi girisimler var. Sözlesmesi bitiyor olmasi avantaj. Taner´den sonra Tunay Torun ile anlasmak üzereyiz diyebilirim. iyi bi duyumcu sanırım. bol keseden sallamıyo. maçlara giden biri. :DBato19O5 Almanya´dan hedefteki 3 genc isim: Taner Yalcin ~ Tunay Torun ~ Deniz Yilmaz

Bırak bu işleri Sergen. Her duyumcuya inanma. ;)

en iyi gecekondu seçilir işte ne güzel :D

Seçilsin ne olacak sanki ordaki stadlardan Fener'in stadı daha güzel. Kendilerini sanal alemde tatmin etsinler.

Bu arada senin ne çok sevgilin var ya Sergen :) Sürekli sevgililerin fotoları ben avatardan bile zor takip ediyorum sen gerçek hayatta nasıl hepsini takip edebiliyorsun ve başarılı oluyorsun inanılmaz :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt