Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

alıanacaksa takıma seviye arttıracak adam alınsın dempsey gibi yoksa bradley gelse cana culio yekta 3lüsünü kesemez gereksiz transfer olur.

Dempsey'e bir itirazım yok kalburüstü bir oyuncu...Gittiği her takıma katkılı olur...Ama ara transfer döneminde , formda , pahalı bir oyuncuyu almak çok zordur heralde...Üstelik adamın idealleri var gibi...Premier lig içi bir transfer daha yapabilir çok büyük ihtimalle..

Anladığım kadarıyla transfer olsun taştan olsun zihniyeti hakim forumda :)

hadi beyler, ben dus alacagim, geldigimde burada transferi görmek istiyorum:D

valla bradleyi kaç maç izledim ayaklarına hakim teknik oyuncu izlenimi vermedi bana. topla beraber etkili değil ama çok koşuyor. ben adamın çalımını iyi ara paslarını falan görmedim.

[video=youtube;UHSWJ86Fvk8]https://www.youtube.com/watch?v=UHSWJ86Fvk8[/video]

yanlis anlasilmasin cana'ya kotu topcu demiyorum sadece soylemek istedigim canaya gore ayagina daha hakim oyunu aciyor bana kalirsada gelmesin bradley

'Bana pek duyum gelmez ama geldimide tam gelir.Biglia ile anlasma saglanmak üzere.Fenerbahce devreye girince Adnan polat 2.stoch vakası yasamamak için şartların üzerine cıktı.Teminat mektubu bekleniyor.''

Tribündergi'den alıntı.

'Bana pek duyum gelmez ama geldimide tam gelir.Biglia ile anlasma saglanmak üzere.Fenerbahce devreye girince Adnan polat 2.stoch vakası yasamamak için şartların üzerine cıktı.Teminat mektubu bekleniyor.''

Tribündergi'den alıntı.

Tribündergi nedir yaw. en fazla duyum gelen yer ama hiç tutturamadı.

Tribündergi'den alıntı.

Bu Tribündergi kadar kolpacı bir olay yok. Olay para değil Biglia TR'ye gelmek istemiyor. Anlayamamışlar mı bunu, hala uydurma amacındalar.

Tribündergi'den alıntı.

Yakında haber çıkar..sonrada fener alır..2.Stoch vakası derler..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt