Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Nası gidiyo beyler var mı bi tıkırtı?

Arkadaşlar deliricem sinirden ne diyor bu serdar adalı sayın başbakanımızın türk futboluna kazandırmış olduğu ttarenada oynamak istiyoruz maçlarımızı felan diyor lavuk fena küfür ettim kaç sene bekledik lan biz bu stadı samiyeni verdik tinerciler içinmi bekledik nöbet tuttum senelerce ?

öyle birşey olmaz olursa olay çıkar çok fena şeyler olur o sayın başbakanını dayak manyağı yaparlar

Bradley gelmesin.Basketbol takım9ına gitsin ne işi var futbol takımında.:D

Arkadaşlar deliricem sinirden ne diyor bu serdar adalı sayın başbakanımızın türk futboluna kazandırmış olduğu ttarenada oynamak istiyoruz maçlarımızı felan diyor lavuk fena küfür ettim kaç sene bekledik lan biz bu stadı samiyeni verdik tinerciler içinmi bekledik nöbet tuttum senelerce ?

üstad taraftarı yönetime dogru kıskırtıp rant elde etmeye calısıyor leş kargarları. ki öyle bisi olma ihtimali bile varsa Basbakan farkındadır secimlere 6 ay kaldıgının

İşte en sinir bozucu olanı da Cana tam takıma alışmışken, sürekli üstüne koyarak oynarken, Türkçe'sini baya geliştirmişken, gideceği hakkında dedikoduların ortaya çıkması.

suc kimde ? BIZDE... afedersiniz geri zekali gibi her konun üzerine atliyoruz...

Mesela Bejekenin bizim stadta oynamasi 2 gündür konsuluyor bir mesaj bile yazmadim o konu hakkinda cünki bizim stadta oynama ihtimalleri 0%...

bircok nedeni var bunun sallayin takmayin kafaniza

Defansin gobeginde oynuyor galiba yanlis anlamisin özür dilerim.

Daha geçenlerde Rednappın açıklaması vardı Kranjcar Sol Kanat oynamak istiyor Sağ Kanatta kendini iyi hissetmiyor ama benim Elimde Bale var dedi o yüzden gitmesi en iyi dedi.Yani Kranjcar Sol kanat oynar Forvet arkasıda oynar ;)

Aslan'a dev piyango!

Galatasaray’ın Avustralyalı yıldızları Harry Kewell ve Lucas Neill’e, Katar’daki Asya Kupası’nda başarılarıyla Arap takımlarından teklif yağmaya başladı. 28/01/11 11:43

HTSPOR

Avustralya’nın Asya Kupası’nda finale kalması, G.Saray’ın 2 yıldızı Neill ile Kewell’ın piyasasını artırdı. “Hemen sözleşme yapalım, burada kalın” diyen Arap kulüplerinin bu ısrarı, Sarı-Kırmızılılar’ı mali açıdan sevindirdi!

Sezon sonu sözleşmeleri bitecek ve bonservislerini bedava alacak olan 2 yıldıza, futbol hayatlarını Katar’da noktalamaları için astronomik teklifler geliyor. Kulüplerin ‘Kupadan sonra burada kalın, transferi bitirelim’ önerileri, G.Saray’ın iştahını kabartıyor. Katar Ligi’nin üst sıralarındaki 3 ekibin birden teklif yaptığı Kewell ve Neill, Japonya final maçı sonrası İstanbul’a gelip, Sarı-Kırmızılı kulüple ‘durum değerlendirmesi’ yapacak. Avustralyalılar’ın Katar’a gitmeye sıcak baktıkları ve futbolu burada bırakabilecekleri bildirildi.

HARRY KEWELL 3 GOL ATTI

Şampiyonada 3 gol atarak büyük sükse yapan Kewell’ın işini hemen bitirmek isteyen Araplar’ın, Galatasaray’a da bir miktar bonservis bedeli ödemeye hazır olduklarının duyulması, Florya’da sevinç yarattı. Ancak 2 ismin de sezon sonunda bonservisleriyle gitmek istemesi durumunda, Galatasaray para kazanamayacak. Sezonun ilk yarısında sözleşmesi uzatılmayan Lucas Neill ve yine sezon başında sadece bir yıllık anlaşma sağlanan ‘Oz büyücüsü’ Harry Kewell’ın, mukaveleleri mayıs sonu bitiyor. Bu nedenle Avustralyalılar’ın ay sonuna dek gitmeleri daha kârlı gözüküyor. Şimdilerde Galatasaray yönetimi şimdi Kewell ve Neill için Katar’dan gelecek resmi teklifleri bekliyor

VAY anasını be göz göre göre oynayacaklar bizim stadta yönetim lütfen uyuma buna izin verme !!!

İşte akıllara durgunluk verecek bir transfer öyküsü, Javier Mascherano. Bir çoğunuz hadi ordan diyordur şimdiden zira ben de ilk duyduğumda o tepkiyi vermiştim o dönem. Yılan hikayesine dönen Gallardo ilgisi sırasında River Plate'in Mascherano'yu satabileceğini kulübe ilettiği, Galatasaray'ın da düşünmek süre istediği konuşuluyordu. Medya balonu olduğu yüksek ihtimal olan bir söylenti gibi gözükse de gerçek 6 ay sonra ortaya çıkacaktı. Javier Mascherano, Galatasaray yöneticilerinin kendisiyle ilgilendiklerini söylediğini ancak 6 ay kendisini arayıp sormadıklarını açıklıyordu bir röportajında. O dönem transferi düşündüğünü ancak bu ilgisizlikten sonra gelmeyi kesinlikle düşünmediğini söylüyordu. Daha sonra Corinthians, West Ham derken Liverpool'a gelip Arjantin milli takımının değişmezi olmayı başardı. Eli böğründe kalan ise yine Galatasaray taraftarıydı.

Daha geçenlerde Rednappın açıklaması vardı Kranjcar Sol Kanat oynamak istiyor Sağ Kanatta kendini iyi hissetmiyor ama benim Elimde Bale var dedi o yüzden gitmesi en iyi dedi.Yani Kranjcar Sol kanat oynar Forvet arkasıda oynar ;)

Kranjar kanat felan degil.Nerde bu aciklamalar biz duymadik boyle bisey.Milli takimda orta sahada oynadigi gordum.Totheamda orta sahada oynadigini gordum.4-3-3 sag ic rahatlikla oynar.

Aynen öyle, daha çok orta sahanın ofansif bölgelerinde oynar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt