Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Kranjar kanat felan degil.Nerde bu aciklamalar biz duymadik boyle bisey.Milli takimda orta sahada oynadigi gordum.Totheamda orta sahada oynadigini gordum.4-3-3 sag ic rahatlikla oynar.

Kranjcar'dan savunma yapıp top kapmasını bekleyemezsin. Artık Emana'dan da bekleyemeyeceğin gibi.

Bradley cok abartiliyor,iyi bir görev adami,Bam üclüsünden iyi ama bir Ernst degil.

Aslan'a dev piyango!

Galatasaray’ın Avustralyalı yıldızları Harry Kewell ve Lucas Neill’e, Katar’daki Asya Kupası’nda başarılarıyla Arap takımlarından teklif yağmaya başladı. 28/01/11 11:43

HTSPOR

Avustralya’nın Asya Kupası’nda finale kalması, G.Saray’ın 2 yıldızı Neill ile Kewell’ın piyasasını artırdı. “Hemen sözleşme yapalım, burada kalın” diyen Arap kulüplerinin bu ısrarı, Sarı-Kırmızılılar’ı mali açıdan sevindirdi!

Sezon sonu sözleşmeleri bitecek ve bonservislerini bedava alacak olan 2 yıldıza, futbol hayatlarını Katar’da noktalamaları için astronomik teklifler geliyor. Kulüplerin ‘Kupadan sonra burada kalın, transferi bitirelim’ önerileri, G.Saray’ın iştahını kabartıyor. Katar Ligi’nin üst sıralarındaki 3 ekibin birden teklif yaptığı Kewell ve Neill, Japonya final maçı sonrası İstanbul’a gelip, Sarı-Kırmızılı kulüple ‘durum değerlendirmesi’ yapacak. Avustralyalılar’ın Katar’a gitmeye sıcak baktıkları ve futbolu burada bırakabilecekleri bildirildi.

HARRY KEWELL 3 GOL ATTI

Şampiyonada 3 gol atarak büyük sükse yapan Kewell’ın işini hemen bitirmek isteyen Araplar’ın, Galatasaray’a da bir miktar bonservis bedeli ödemeye hazır olduklarının duyulması, Florya’da sevinç yarattı. Ancak 2 ismin de sezon sonunda bonservisleriyle gitmek istemesi durumunda, Galatasaray para kazanamayacak. Sezonun ilk yarısında sözleşmesi uzatılmayan Lucas Neill ve yine sezon başında sadece bir yıllık anlaşma sağlanan ‘Oz büyücüsü’ Harry Kewell’ın, mukaveleleri mayıs sonu bitiyor. Bu nedenle Avustralyalılar’ın ay sonuna dek gitmeleri daha kârlı gözüküyor. Şimdilerde Galatasaray yönetimi şimdi Kewell ve Neill için Katar’dan gelecek resmi teklifleri bekliyor

8 Milyon Euro verip 2'sini de alsınlar.

bu sekilde konusmalardan dolayı forum yönetimini zor durumda bırakabilirsin arkadasım.

Galatasaray klübüne kimse böyle oyunlar yapamaz Stadına kimse el süremez gitsinler Olimpiyat stadına bunlara bu cesareti verenlere karşı söylenebilecek en güzel cümledir benim söylediğim Başkan Adnan Polat en güzel cevabı verecektir diye umuyorum.

Javier Mascherano zamanında bize geliyormuş.6 ay adama haber vermemişiz.

Kranjcar'dan savunma yapıp top kapmasını bekleyemezsin. Artık Emana'dan da bekleyemeyeceğin gibi.

Zaten top kapmasina gerek yok iyi hucum yapsin yeter.Takimda dikine oynayan oyuncu yok.Saga sola pas atmaktan başımız donuyor her macta.Emana konusuna gelince gerekirse defansada yardim eder yanliz gerek yok en verimli oldugu yer hücümdur.15 mac 11 gol atan bir orta sahadan bahsediyoruz.

bradley daha cok savasan ama daha düz

biglia fiziksel olarak bradleyden daha geride ama hem hucum hem defansı dengeli

kranjar daha fazla hucuma dönük ..

üçünün içinde gercek ihtiyacımız biglia..

Kranjar kanat felan degil.Nerde bu aciklamalar biz duymadik boyle bisey.Milli takimda orta sahada oynadigi gordum.Totheamda orta sahada oynadigini gordum.4-3-3 sag ic rahatlikla oynar.

Arkadaşım.

B2B demek box-to-box demek.

Bu'da demek oluyor ki ,,,

Oyuncu , Hem Defansif Ortasaha. Hem'de Ofansif Ortasaha.

Yani bizim Forvet arkası ve Ön Libero diye tabir ettiğimiz yerlerin adına Futbol Camiaa'sı B2B olarak nitelendiriyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt