Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Ben Alman medyasina inaniyorum zaten. Onlarda kolpa haber olmaz pek. Sportif Direktörleri aciklama yapmis iste. Anlastik demis. Is bitmistir bence.

üstad sen Almanya da yasıyorsun, yokmu bir spor programı filan bu haberin dogrulugunu ögrenebilecegin :D

Açıklama bugün yetişmezse ise umutsuzluğa kapılmayın......!!!

srfydn Şeref Aydın

micheal bradley hakkinda bana gelen bir bilgi yok. ilgimizin olup olmadigini da bilmiyorum. transfer gerceklestigi taktirde duyuracagim.

41 seconds ago Favorite Retweet Reply

Misi sorunu çözülür çözülmez açıklarlar..Bence..

bugun birisi saat 4 te bomba patlar dedi, harbiden de oyle oldu :D

Şeref Aydın

micheal bradley hakkinda bana gelen bir bilgi yok. ilgimizin olup olmadigini da bilmiyorum. transfer gerceklestigi taktirde duyuracagim.

srfydn Şeref Aydın

41 seconds ago Favorite Retweet Reply

Misi sorunu çözülür çözülmez açıklarlar..Bence..

Duyumcu değil zaten kapa bildirim olmadan konuşamaz.

Bradley'de gelirse sene sonunda yapacağımız tek şey Almanya veya diğer ülkelerde ki potansiyelli genç Türkleri almak.Mehmet Ekici,Tunay Torun,Ömer Toprak gibi.Şuanda ki mevcut Türk futbolcularımızın kalitesi çok düşük.

Mehmet Ekici,Ömer Toprak ve sene sonu Serdar Kesimal alınırsa Ayhan futbolu bırakacak zan yollanır barış gidebilir sarp gidebilir Yiğit İncedemir'ide alırlarsa tamamdır müthiş kadro kurarız

M'Gladbach sportif direktörü Max Eberl, Alman basınına yaptığı açıklamada, 'Bradley'i aslında satmayı düşünmüyorduk ancak Galatasaray'ın teklifi çok cazipti ve bizde Bradley'i sarı-kırmızılara vermeye karar verdik' dedi.

Bradley, M'Gladbach'ın bugünkü antrenmanına katılmadı.

Hayırlı Olsun :D

Şeref aga bilgi yok falan diyo ama bence onun KAPta tanıdıkları var yanş kesinleşti zaman bilgi geliyo ona ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt