Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Barış-Ayhan-Sarp üçlüsünden sonra Bradley-Yekta-Culio üçlüsü rüya gibi.

Zapata(Ufuk'un bir iki maçlık kıpırdamaları devam ederse) ve Insua sanki tribünde kalacaklar gibi.

Şimdi birde..Zapata yı sözleşmesini donduruyorlar..Misi geri dönüyor.. Ne güzel olurdu :)

Zapata gÖz daĞimi.... :) ehehe

500.000 euro ne anlamda verİldİ. Zapata olmasaydi 10 numara adam alirdik. Ama bradley Çoktan gelİrdİ belkİ de. Bu arada formİca konusunda İnatciydim ama fanatİk m.cafe bu kadarda olmaz dedİrttİ bradley haberİ Üzerİne formİca yi koydularr....

Ertem Şener

@ertem_sener Ertem Şener

son dakika beşiktaş'ta transfer !! karşıyaka'nın defans oyuncusu 24 yaşındaki GURUR yarın istanbul'a sözleşme imazalamaya geliyor.ayrıntılar

M'Gladbach sportif direktörü Max Eberl, Alman basınına yaptığı açıklamada, 'Bradley'i aslında satmayı düşünmüyorduk ancak Galatasaray'ın teklifi çok cazipti ve bizde Bradley'i sarı-kırmızılara vermeye karar verdik' dedi.

Bradley, M'Gladbach'ın bugünkü antrenmanına katılmadı.

Hayırlı Olsun :D

Geldii Ozaman...Hayırlı olsun..

Barış-Ayhan-Sarp üçlüsünden sonra Bradley-Yekta-Culio üçlüsü rüya gibi.

Zapata(Ufuk'un bir iki maçlık kıpırdamaları devam ederse) ve Insua sanki tribünde kalacaklar gibi.

ben Harry Kewell'ı satacaklar diye düşünüyorum ve insua'da sene sonu yolcu şimdilik tribünde oturur Miside gidici 8 yabancı kalıyor

Oleyyyyy Oleyyyyyyy Oleyyyyyy Maykıl bradley maykıl bradley oleyyy oleyy oleyyy :D

Ertem Şener

@ertem_sener Ertem Şener

son dakika beşiktaş'ta transfer !! karşıyaka'nın defans oyuncusu 24 yaşındaki GURUR yarın istanbul'a sözleşme imazalamaya geliyor.ayrıntılar

Herkez Ersan gibi çıkmaz ama tanımıyorum bu elemanı belki iyi biridir..

Ben gelmesine pekte sevinmiş olmasamda sizlerinde dediği gibi Bam'dan sonra Xavi etkisi yaratibilir.Örn:Culio

4 numaralı oyuncumuz Bradleyyyy :D

Mehmet Ekici,Ömer Toprak ve sene sonu Serdar Kesimal alınırsa Ayhan futbolu bırakacak zan yollanır barış gidebilir sarp gidebilir Yiğit İncedemir'ide alırlarsa tamamdır müthiş kadro kurarız

Kayseri günahını vermez bize.Eğer Uefa'ya katılırsak Selçuk İnan'ı alabiliriz.

Bradley'in gelmesinden çok artık orta sahamızda BAM diye tabir ettiğimiz bende sinir yaratan yaratıklar olmayacak.Nasıl bir cümle oldu la.:D

Mönchengladbach. Michael Bradley wechselt nach neusten Informationen unserer Zeitung nicht zum FC Sunderland, sondern in die Türkei.

Sportdirektor Max Eberl bestätigte, dass Borussia mit dem neuen Verein einig ist: «Bradley muss aber noch ein paar Details klären. »

Eberl: Bradley wechselt in die Türkei - AZ-Web.de

kulüpler anlasmis...oyuncu ile ufak tefek pürüzler kalmis...

bugün aciklanir transfer...cok önemli bir oyuncu aldik hayirli olsun...sampiyonluk biraz daha yaklasti :)

simdi bir sag kanat oyuncusu lazim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt