Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Lorik Cana ne kadar çok tartışılıyor ya adam isktikrarlı oynuyo bence 1 mac var 1 mac yok degıl onun ıcın takımda kalmalı bu takımda yaş haddinden ve umursamazlıktan gidecek olan oyuncular var bence onun için bu kadar tartısmak gereksız cana bir yere gitmez bu takımdan

Forumda Rıdvan izleyen baya kişi varmış. :o

Lorik cana üst düzey oyuncu degil.Kendinizi avutmayin.Lorik cana yok diye bu takim mac kaybetmezde kazanmazda.

arkadasım bir dedigin bir dedigini tutmuyor senin, yok kırmızı kart görürse ben sizi görürüm o zaman diyorsun, sana adamın kart istatistiklerini gösteriyorum, bu sefer üst düzey oyuncu degil diyorsun, onun hakkında da senin yalnıs düsündügünü kanıtlasam baska bisi bulacaksın. sevmiyor olabilirsin ki en dogal hakkın ama biraz adil ol yargılarken Galatasaray forması giyiyor.

şimdi herkes bana formica diyince kızıyor....

bradley bulunduğu takım kacıncı sırada

yekta bulunduğu takım kacıncı sırada

iyi futbolcular doğrudur ama doğru yer sol açık veya forvet arkasıı...........

peki formicanın takımı kaçıncı sırda bide almanya ligi arjantin ligi mi daha iyidirrrr???

Cana tamam teknik bi adam değil ama şu da var Lincoln müthiş teknikti. Mutlak gerçeğe bakmamak lazım bütün iyi oyuncuların teknik olmadığı gibi bütün teknikler de iyi değil. cana hırsıyla muhteşem dengeliyor bu özelliğini.

Lorik Cana ne kadar çok tartışılıyor ya adam isktikrarlı oynuyo bence 1 mac var 1 mac yok degıl onun ıcın takımda kalmalı bu takımda yaş haddinden ve umursamazlıktan gidecek olan oyuncular var bence onun için bu kadar tartısmak gereksız cana bir yere gitmez bu takımdan

Tartışalacak son adam .Millete yaranılmaz.

ruhsuz diye söylenen takıma canını dişine takarak oynayan cana gelmiş adama laf atıyorsunuz cana çok yetenekli değil herkes farkında ama takımda herkes yetenekli olursa savaşan kim olacak? o kadar boş adam varken canaya laf sallamayın bence.

arkadasım bir dedigin bir dedigini tutmuyor senin, yok kırmızı kart görürse ben sizi görürüm o zaman diyorsun, sana adamın kart istatistiklerini gösteriyorum, bu sefer üst düzey oyuncu degil diyorsun, onun hakkında da senin yalnıs düsündügünü kanıtlasam baska bisi bulacaksın. sevmiyor olabilirsin ki en dogal hakkın ama biraz adil ol yargılarken Galatasaray forması giyiyor.

Lorik cana önündeki adama ne zaman dogru pas verirse o zmm galatasaray formasini hakeder.

--------------stancu----------------

arda---------------------------kazım

----------culuo-------yekta---------

---------------brandley-------------

insua------cana-----servet-------neil

----------------ufuk-----------------

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt