Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Son maç 49 isabetli pas ve çoğu dikine paslar.Aç gözünü izle, saçma sapan yorum yapma.

çoğu yanındaki servete pas onların,dikine pas attığını ben nedense göremedim,allahtan golü servet attı yoksa cana atsa takımın en teknik futbolcusu şu anda diye de yazardınız,dikine attığı paslar ise uzun pas havadan ,ya bu adamda tekik yok neden bu kadar inat anlamıyorum

Ya tamam Cana iyi oyuncu gitmesin.

Ama iyi para karşılığında giderse de isyan çıkartmayın arkadaş.

İyi oyuncu fakat abartmayalım.Biz de seviyoruz reisi.

Korkum gönderilmesi sonucunda Arena'da oluşacak protestolar.

Zaten gönderilmez sanırım.

Keita'dan sonra Cana elvat acısı gib koyar.Ben olaya endüstriyel açıdan bakmıyorum.Cana,Neill,Arda,Sabri,Baros gibi adamlar sadece futbolcu değildir.Sahadaki bizdir.Aynen yeni gelen Yekta'da da bu ışık var.

Nasıl oynadı biliyor musun ? 4 sene boyunca taraftarın en çok güvendiği , en çok sevdiği adam oldu. Marsilya o ayrılınca mevkisine 3 tane adam aldı. 3 adam da Cana'nın boşluğunu dolduramadı. İşte böyle oynadı 4 sene.

tebrik ederim renkdaş güzel yorum.... ben bizim taraftarımızı anlamıyorum lincoln gelir misi gelir veya başka biri elano gelir iyi güzel hareketler yapıyo ama forması terletmiyor diye beğenmeyiz elimizde CANA gibi forması için canını verecek bi oyuncu var begendiremiyoruz kim ne derse desin takımımızdaki en karakterli futbolcuların başında geliyor...

Box to box; iki ceza sahasının arasında kalan bolümü orta saha çizgisiyle ayrılmış iki kutu olarak farzedersek; bu iki kutuyu da kullanan, hem defansif hem de ofansif anlamda etkili olabilen futbolcular için kullanılan terim.

ben demiyorum bu sözü sözlük anlamı

[video=youtube;ZpmPbZ_lgmU]https://www.youtube.com/watch?v=ZpmPbZ_lgmU[/video]

Burda Bradleyin antrenörün konusmasi var, almanca. Medya da gectigi gibi Galatasaray ile ilgili bisey demiyor.

Dedigi su: Bradley`in gidecegi sir degil. Simdi su an da gidecegi takimla anlasmaya calisiyorlar.

Dedigi bu.

bugun kosovali bi arkadas la konustim,cana yi sordum.

diyor ki cana defans oynarsa puyol etkisi yaratir,bende yaratti bile 3 mac defans oynadi kalemiz gol görmedi dedim:D

Keita'dan sonra Cana elvat acısı gib koyar.Ben olaya endüstriyel açıdan bakmıyorum.Cana,Neill,Arda,Sabri,Baros gibi adamlar sadece futbolcu değildir.Sahadaki bizdir.Aynen yeni gelen Yekta'da da bu ışık var.

Hagi iyi takım kuruyor.

Fakat takımda hiç yıldız diyebileceğimiz oyuncu kalmadı nerdeyse bu beni endişelendiriyor.

Şimdi Cana tartışılıyor ancak Türkiye'de Cana'dan daha iyi defanstan topu oyuna sokabilen 2 tane yabancı oyuncu varmıdır ? (Neill hariç)

Bu adam Fransa'da yıllarca oynamış Premierlig'te top koşturmuş kaptanlık yapmış.Bu liglerdeki hiç bir takım Cana'yı sadece sert diye takımında barındırmaz.Tekniği çok üst düzey olmayabilir ancak sahadaki karakteri takımı ateşlendirmesi mücadele gücü defans gücü belki dünyadaki en iyi futbolculardan biri. Bu yüzden Cana CAN'DIR RUHTUR YÜREKTİR CESARETTİR...

E. Gerets:O, savaşa gideceğiniz oyuncu sınıfındandır.

-----------ufuk---------------

----neill----servet-----çağlar--

----------------cana---------

-------bradley----------------

-------------------culio-------

--pino-------yekta-------arda-

----------baros--------------

kurulan o kadrolarda kewell a yer vermiyorsunuz ama bu formuyla takımın en iyisi bence.....

dikkat edersen baroşu da yazmadım.artık bunlar müzmin sakat renkdaş.sağlam bir baroş nasıl stancuyu keserse,saglam ve kondisyonlu bir kewell da kazımı keser.ama gel görki artık hayal kırıklıgına ugramaktan hayal bile edemiyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt