Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Yalnız Adnan Sezgin çok kızmış beyler farkında mısınız.Adama kimseyi alamıyorsun diye söylemediğimiz laf kalmadı şimdi 10 yabancı hakkımız dolu en az 2 oyuncuyla anlaşmış gözüküyor ve hala birileriyle görüşmeler yapıyor gözümüze gözümüze sokacak oyuncuların hepsini heralde hırs yapmış bütün genç oyuncularla anlaşıyor

Fenerin acil sol bek ihtiyaci var aslinda ama Bradleyi alirlarsa sasirmam

-----------------Stancu-------------------

--arda----------------------------volkan--

----------culio----------bradley-----------

-----------------neil----------------------

-insua----servet------cana--------sabri---

-----------------ufuk---------------------

Yedekler: Pino,Baros,Yekta,Kazım,çağlar,Ayhan,serkan

Bradley hayırlı olur umarım.

Kaynak bir arkadaşım.

Yönetim nasil isler yapiyor anlamak mümkün degil :) Gladbach sportif direktörü Galatasaray´la anlastik, Bradley Galatasaray´la son pürüzleri gideriyor su anda der, Formica´nin menejeri Galatasaray 2 gündür Newells kulübüyle görüsüyor, Formica Galatasaray´i bekliyor der, diger cikar Rosicky Galatasaray´da der :D Anlamadim valla :D Bizim kulüp futbolcularin duygulariyla oynayip yari yolda birakmasini cok seviyor galiba :D

bişey diyeyimmi bu kadar haber çıkarsa böyle olur.. eskiden büyük yönetici ve takım dedimmi tak diye alırdı. bu aradaaa bunlar bişeymi RONOLDİNHO NUN DUYGULARILYA O KADAR OYNADIK (M.ÇİMEN TV HABER BÜLTENİNE BAĞLANDI BİRDE) AVRUPA DURUMAM GİDERİM DEMİŞTİ VE GİTTİ :)

culio-insuna=arjantinli

pino-zapata=kolombiya

stancu-hagi=romanya

neil-kewell=avusturya

baroş-R???=çek cumhuriyeti

olmaz mı ki?

Beyler yalnız ben şundan korkuyorum açıkcası, bu fener Bradley işinin içine girmiş olmasın ki Galatasaray lafı gecmiyo Türk takımı deniyor hep okuduğumuz alıntılarda. Bu olayı yüzüne bulaştıran yönetim de taraftar tepkisinden vs. çekindiği için son dakkada tekrar Formicaya ve Rosickye sarmış olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt