Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bradley degilde Lucas Biglia olacak gibi bir his var ama bekleyelim bakalim.

bradley geliyor deniliyor ama bizim şu anda 10 yabancımız yokmu?

misi'ye klüp bulmadan olmaz galiba transfer..

senin milleti provoke etmen

burda 85% bu trasferi cok istiyor, sen ve senin gibi bir iki kisi istemiyor diye, ohh be ahh be uff be cekmen anlamsiz

otur oturdugun yerde dedim sana, otur

Sen çok yıpranmışsın provoke filan bu stad olayları sen çok yıpratmış.Benim kimseyi provoke ettiğim yok Düşüncemi özgür bir biçimde yazabilirim.. BRADLEY'İ İSTEMİYORUM KARDEŞİM..İSTEMİYORUMMMMMMM..tespit et beni hadi cezalandır beni ?? foruma alma benii üyeliğimi iptal et. !!!!

Böyle adamlar foruma zarar veriyor. Ne yazik ki forumda böylelerinden cok var. Hele transfer döneminde sürüsüyle geliyor bunlar. Ortam germe disinda da bir halta yaramiyorlar.

Neyse ben forumun seviyesini bozmiyacagim, sana cevap vermiyecegim. Kusura bakmasin artik.

yahu bu gökhan özlem arkadaş sen bradleyi istemiyor olabilirsin ama burda ben dahil çok isteyen kişi var tamam mı adamın sinieini hoplatcak şeklide secinç gösterisi yapmazsan sevinirim ok? bu ftw midir nedir felaket kargamıdır nedir ya arkadaş bırakında birşeye olumlu tarafından bakalım ya

bu İnsua ile Pinoyu bıraz abartıyomusuz gibime gelıyo ya herkesın 11inde bunlar var :D

Sen çok yıpranmışsın provoke filan bu stad olayları sen çok yıpratmış.Benim kimseyi provoke ettiğim yok Düşüncemi özgür bir biçimde yazabilirim.. BRADLEY'İ İSTEMİYORUM KARDEŞİM..İSTEMİYORUMMMMMMM..tespit et beni hadi cezalandır beni ?? foruma alma benii üyeliğimi iptal et. !!!!

Adam uçmuş beyler :o

otur dedim

RenkdaŞlar---- bradley konusunda komİk bİr durum var....

Alman basinina gÖre galatasarayla anlaŞti.

Alman basini tÜrk basinana gÖre galatasarayla anlaŞti. Bunlar kendİ haberlerİnİ kendİlerİne satiyor galİba.

RenkdaŞlar herkesİn emİn olduĞu tek konu transfer haberİ Çikiyorsa demek transfer olabİlİr dİyen adnan transfer yapacak.............. Ama bu oyuncu ?????

Adam uçmuş beyler :o

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt