Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Böyle adamlar foruma zarar veriyor. Ne yazik ki forumda böylelerinden cok var. Hele transfer döneminde sürüsüyle geliyor bunlar. Ortam germe disinda da bir halta yaramiyorlar.

Neyse ben forumun seviyesini bozmiyacagim, sana cevap vermiyecegim. Kusura bakmasin artik.

Ben senın kusuruna guzel bakarım da nese bak ekmeğine uzatma fazla.Milleti galyana getiren sensın.Ben burda Cana fenerle anlaşmak uzere derim duyum aldım derim bunlar basit işler.Onun ıcın takma kafana

Ne Bradley , Ne Rosick ...Sessegnon gelsin :) Dertler bitsin.Herkeste OK der gibime geliyor..

birisi su twiterden duyum vermeyı yasaklasın ya nedır bu her twit açan bir duyum zıçıyor görüntü kirliliğnden baska bsy yok

yahu bu gökhan özlem arkadaş sen bradleyi istemiyor olabilirsin ama burda ben dahil çok isteyen kişi var tamam mı adamın sinieini hoplatcak şeklide secinç gösterisi yapmazsan sevinirim ok? bu ftw midir nedir felaket kargamıdır nedir ya arkadaş bırakında birşeye olumlu tarafından bakalım ya

yaptığım şey suç ise adminler modlar istediği cezayı verebilir...

Aslında ben Rosicky, Kallström, Kranjcar tarzı adamların gelmesini istiyorum ama Bradley, Biglia tarzı oyuncuların da takımımıza iyi bir katkı yapabileceğini düşünüyorum.

arda 2 hafta daha yokmuş.:o

kara bulutlar bi gitmedi başımızdan.

Beyler sakin..mola zamani yakalim bir cigara. :)

bi kavga topici acılsa isteyen orda kavga etsede densizlerin tartısmalarını okumasak

kadroda xavi var, adam bradleyi istemiyor

yada sanki su 3 günde bradleyden iyisini alma sansimiz var, begenmiyor adami..

beğenmek zorundamıyım arkadaşım ?? ben daha iyi bir isim bekliyorum transfer çalışmaları uzun zamandan beri devam ediyor inşallah umduğumuz kalitede bir oyuncu gelecek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt