Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Offf İnşallah yonetim bi aptalık yapık izin vermez umarım tahmin ediyorlardır Taraftarı nekadar kızdıracaklarını böyle bişey yaparlarsa.....ama yapmazlar hemde böyle bi dönemde çunku Adnan Polatın şu durumda taraftar desteyine çok ihtiyacı var eyer Başkan olarak kalmak istiyorsa!!!

Kesinlikle aynı fikirdeyim , alışmamış şeyde şey durmaz hesabı bişey sandılar takımlarını, o zaman fener stadında oynasınlar Nevzat Demir tesislerinede yakın, bundan sonra antibjk

çapsızlıgı ile tanınan fener bile bu kadar abartmadı aldıgı futbolcuları ya. bu hafta IBB bi caksada sunlara ceneleri kapansa

niye biz 1 sene olimpiyatta oynadik o zaman bizde bas vursaydik inonu de bu sene bizde oynayalim diye hem avrupa yakasinin iki takimiyiz ,yok oyle yama pasa pasa gidecekler olimpiyata yada kasimpasa recep tayyip erdogan paklar onlari :)

Adnan Polat´tan izin istediklerine göre orda oynamalari bizim iznimizden geciyor. Bu haberi okumak beni rahatlatti. Tabiki bizim stadi isterler, enayi degiller ya. Olimpiyat stadini biliyorlar. Hep kaybediyorlar orda. Kasimpasa zaten olmaz. Ama pasa pasa gidecekler Olimpiyat Stadina :) Adnan Polat vermis cevaplarini :) Tek engel Galatasaray taraftariymis güya :D

niye biz 1 sene olimpiyatta oynadik o zaman bizde bas vursaydik inonu de bu sene bizde oynayalim diye hem avrupa yakasinin iki takimiyiz ,yok oyle yama pasa pasa gidecekler olimpiyata yada kasimpasa recep tayyip erdogan paklar onlari :)

inönüde oynamak için beşiktaşla görüştük sıcak bakmadılar kabul etmediler o yüzden olimpiyata gittik

Adnan Polat´tan izin istediklerine göre orda oynamalari bizim iznimizden geciyor. Bu haberi okumak beni rahatlatti. Tabiki bizim stadi isterler, enayi degiller ya. Olimpiyat stadini biliyorlar. Hep kaybediyorlar orda. Kasimpasa zaten olmaz. Ama pasa pasa gidecekler Olimpiyat Stadina :) Adnan Polat vermis cevaplarini :) Tek engel Galatasaray taraftariymis güya :D

burdan cıkarcagımız sonuc; Adnan Baskan demiski eger yiyorsa alın!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt